Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Cât costă un implant dentar și pe care să îl alegi 

femeie careia i se arata un implant dentar

Cât costă un implant dentar și pe care să îl alegi 

Atunci când vine vorba de înlocuirea unui dinte lipsă, implanturile dentare sunt adesea considerate cea mai eficientă și durabilă opțiune, fiind singura care redă funcţionalitatea și estetica naturală a dintelui pierdut. Implanturile au o durată mare de viaţă, putând rezista până la 25 de ani. Cu toate acestea, înainte de a lua o decizie, este important să știi cât costă un implant dentar și să alegi tipurile potrivite de implanturi dentare. Acest articol explorează principalele tipuri de implanturi dentare, tehnologia avansată și costurile implicate, precum și cum să alegi un implant dentar București.

Care sunt principalele tipuri de implanturi dentare

Există mai multe tipuri de implanturi dentare disponibile, iar alegerea potrivită depinde de nevoile și condițiile individuale ale fiecărui pacient. Printre cele mai comune tipuri de implanturi dentare se numără:

  • Implanturi dentare endosseous: Acestea se consideră a fi cele mai bune implanturi dentare și implică inserarea unui șurub sau a unei rădăcini artificiale direct în osul maxilarului sau al mandibulei. Aceste tipuri de implanturi dentare sunt realizate din titan și oferă o bază solidă pentru atașarea coroanei dentare.
  • Implanturi dentare subperiostale: Aceste implanturi sunt plasate sub osul gingiei, dar deasupra osului maxilarului sau al mandibulei. Ele sunt mai potrivite pentru pacienții care nu au suficient os pentru a susține implanturi dentare endosseous.
  • Implanturi dentare peste os (implanturi sinusale): Aceste implanturi dentare sunt utilizate atunci când osul maxilarului este prea subțire pentru a susține un implant dentar endosseous. Ele implică inserarea unui implant dentar în sinusurile maxilare, oferind un suport solid pentru coroana dentară.

Tehnologie avansată și costuri implant dentar

Tehnologia avansată a revoluționat domeniul implanturilor dentare, făcând procedura mai precisă și mai eficientă. Utilizarea tehnicilor de scanare și proiectare digitală permite planificarea exactă a implantului dentar și personalizarea acestuia pentru fiecare pacient în parte. Cu toate acestea, când vine vorba de pret implanturi dentare, costurile pot varia în funcție de mai mulți factori.  

  • Numărul de dinți lipsă: În mod evident, cât costă un implant dentar depinde de numărul de dinți lipsă. Mai precis, costurile vor crește proporțional cu numărul de dinți care trebuie înlocuiți. Tipul de implant: Anumite tipuri de implanturi dentare, cum ar fi cele din zirconiu, pot fi mai scumpe decât cele din titan. Cele mai bune implanturi dentare vor avea un preț mai mare.  Complexitatea cazului: Dacă este necesară o pregătire preliminară a osului sau a țesuturilor moi, costurile pot crește. Localizarea cabinetului dentar: Prețurile pot varia în funcție de locația cabinetului dentar. Dacă te interesează implant dentar București, verifică ofertele Dr. Kurbe Center. 

Cum să alegi un implant dentar în București

Atunci când alegi un implant dentar București, este important să iei în considerare mai mulți factori pentru a asigura o procedură de succes și rezultate satisfăcătoare. Iată câțiva pași de urmat:

  • Caută un stomatolog experimentat: Alege un specialist cu experiență în implantologie și cu o reputație solidă în comunitatea medicală.
  • Evaluează tehnologia utilizată: Verifică ce tehnologii sunt folosite pentru planificarea și implementarea de implanturi dentare.
  • Discută opțiunile de tratament: Consultă-te cu stomatologul tău pentru a discuta opțiunile de tratament disponibile și pentru a alege implanturi dentare potrivite cazului tău specific.
  • Analizează costurile: Află cât costă un implant dentar înainte de a începe tratamentul și asigură-te că înțelegi complet tot ceea ce este inclus în preț.

Programează-te la Dr. Kurbe Center

Dacă ești în căutare de implant dentar București, programează-te la Dr. Kurbe Center! Echipa noastră de specialiști experimentați în implantologie dentară îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi cele mai bune soluții, pentru a-ți spune cât costă un implant dentar și pentru a te ghida în procesul de înlocuire a dinților lipsă. Alege Dr. Kurbe Center pentru un zâmbet sănătos și strălucitor!

Related Posts

Leave a comment

× Chat