Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Tot ce trebuie să știi despre procedura estetică cat eyes

femeie cat eyes

Tot ce trebuie să știi despre procedura estetică cat eyes

În ultimii ani, procedura cat eyes a devenit din ce în ce mai populară în rândul celor care doresc să obțină un aspect mai tineresc și mai atrăgător pentru ochii lor. Tehnica cat eyes, inspirată de frumusețea felinelor, poate aduce un contur subtil și elegant ochilor, oferind un aspect seducător și definit. În acest articol, vom explora detaliat tot ce trebuie să știi despre procedura estetica cat eyes, inclusiv ce presupune această tehnică, la ce să te aștepți în timpul procedurii și care sunt beneficiile ei. 

Ce este tehnica cat eyes

Tehnica cat eyes este o procedură estetică care vizează conturarea și ridicarea ochilor pentru a le oferi un aspect mai misterios și mai atrăgător, asemănător cu cel al ochilor pisicilor. Efectul de ridicare spâncene este obținut prin utilizarea unui dispozitiv special, numit fir de tip COG. Acesta este introdus sub piele prin intermediul unei mici incizii, cee ace face procedura estetica cat eyes una minim invazivă. Acește fire au o structură specială în formă de V sau de C, care ajută la ridicarea și conturarea pielii, cat eyes fiind, de fapt, un lifting cu fire resorbabile. Scopul principal al tehnicii cat eyes este de a accentua forma ochilor, oferindu-le un aspect mai lung, mai arcuit și mai întinerit. 

La ce să te aștepți în timpul procedurii estetice cat eyes 

În timpul procedurii estetice cat eyes, pacientul va fi supus mai multor etape, în funcție de nevoile sale individuale și de rezultatele dorite.  

  • Consultația inițială: În această etapă, specialistul va discuta cu pacientul despre obiectivele și așteptările sale legate de aspectul ochilor. Se va efectua o evaluare detaliată a structurii faciale și a pielii pentru a determina cea mai potrivită abordare. 
  • Planificarea procedurii: Împreună cu pacientul, se va stabili un plan personalizat pentru procedura estetica cat eyes, inclusiv tehnicile specifice de ridicare sprâncene și rezultatele așteptate. 
  • Procedura în sine: În timpul procedurii, specialistul va aplica diverse tehnici pentru a contura și a ridica ochii, oferindu-le un aspect mai atrăgător și mai definit. Procedura se efectuează sub anestezie locală pentru a minimiza disconfortul pacientului. După introducerea firelor de tip COG, acestea sunt strânse pentru a obține efectul de lifting sprâncene. Acest lucru ajută la obținerea unui aspect  mai tânăr. 
  • Recuperarea postoperatorie: După procedura estetica cat eyes, pacientul va trebui să respecte instrucțiunile specifice de îngrijire și să urmeze un regim de recuperare pentru a asigura vindecarea adecvată și obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele cat eyes sunt vizibile imediat și pot dura între 12 și 18 luni, în funcție de vârstă, tipul de piele și alți factori individuali. După procedură, este important să se evite exercițiile fizice intense și expunerea la soare timp de câteva zile pentru a minimiza riscul de inflamație și de complicații. 

Care sunt beneficiile tehnicii cat eyes

Există numeroase beneficii asociate cu procedura estetică cat eyes, printre care se numără: 

  • Aspectul mai tânăr și mai atrăgător al ochilor: această procedură ajută la ridicarea sprâncenelor, oferind un aspect mai tânăr și mai deschis al ochilor. Firul de tip COG ajută la conturarea zonei ochilor, eliminând aspectul obosit și îmbătrânit. 
  • Reducerea ridurilor și a liniilor fine: cat eyes ajută la eliminarea ridurilor și a liniilor fine din zona ochilor. 
  • Stimularea producției de colagen: procedura estetica cat eyes ajută la stimularea producției de colagen, ceea ce poate contribui la un aspect mai tânăr și mai ferm al pielii. 
  • Rezultate imediate: Rezultatele procedurii de lifting sprâncene sunt vizibile imediat și sunt de lungă durată, ajungând până la 12-18 luni. 

Programează-te la Dr. Kurbe Center

Dacă vrei să știi mai multe despre procedura estetică cat eyes și te interesează să afli păreri lifting cu fire resorbabile, programează o consultație la Dr. Kurbe Center. Echipa noastră de specialiști experimentați îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi cele mai informate soluții estetice și pentru a te ghida în procesul de transformare a aspectului tău. Alege Dr. Kurbe Center pentru rezultate remarcabile și încredere în sine în fiecare zi! 

Leave a comment

× Chat