Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Implantologie

dr. kurbe center

IMPLANTOLOGIE

Implanturile dentare nu reprezintă doar o procedură cosmetică. Prin restaurarea funcției de masticație pacientul va reuși din nou să aibă o dietă echilibrată care implicit va contribui la menținerea stării de sănătate generală și a homeostaziei. Implanturile dentare ajută la menținerea nivelului osos (fiind o mai bună alternativa față de punțile dentare) prin osteointegrare, fiind biocompatibile cu organismul nostru, previn migrarea dinților restanți pe arcadă, previn retracția gingivală, reprezentând cea mai bună soluție de restaurare pe termen lung.

Implanturile dentare reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de înlocuire a dinţilor care lipsesc, fiind singura soluţie de tratament care redă funcţionalitatea și estetica naturală a dintelui pierdut. Acestea au o durată mare de viaţă, putând rezista în stare perfectă timp de până la 25 de ani. 

IMPLANTOLOGIE

Implantologia prezintă mai multe beneficii pentru pacienții care își înlocuiesc dinții pierduți prin intermediul acestui procedeu. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale implantologiei:

CE ÎNSEAMNĂ IMPLANTOLOGIA?

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu inserarea implanturilor dentare în osul maxilar sau mandibular, cu scopul de a înlocui dinții pierduți. Implanturile dentare sunt de obicei din titan sau alte materiale biocompatibile și sunt concepute pentru a fi integrate în structura osoasă a maxilarului sau a mandibulei.

Procedura de inserare a implanturilor dentare implică mai multe etape. În primul rând, se face o evaluare detaliată a pacientului pentru a determina dacă acesta este un candidat adecvat pentru implanturi dentare. Apoi, se face o scanare CT a maxilarului sau a mandibulei pentru a se stabili poziția exactă a implanturilor.

În timpul procedurii de inserare a implanturilor dentare, se face o incizie în gingie pentru a permite accesul la osul maxilar sau mandibular. Apoi, un orificiu este forat în os pentru a permite inserarea implantului. După inserare, gingia este cusută și implantul este lăsat să se vindece și să se integreze în os timp de câteva luni.

După vindecarea implanturilor, se adaugă un conector la implant, numit abutment, pentru a conecta implantul cu coroana dentară. În cele din urmă, se aplică coroana dentară pe abutment, înlocuind dinții pierduți.

Implantologia este o soluție durabilă și eficientă pentru înlocuirea dinților pierduți, îmbunătățind estetica și funcționalitatea dentară. Cu toate acestea, procedura necesită o evaluare și o planificare adecvată pentru a minimiza riscurile și pentru a asigura succesul pe termen lung al implantului dentar.

PLATA ÎN RATE DIRECT ÎN CLINICĂ

Zâmbetul tău strălucitor nu trebuie să fie amânat din cauza costurilor mari! Acum poți să beneficiezi de oricare dintre serviciile noastre dentare cu plata în rate, fără avans sau garanții suplimentare. Și cel mai bun lucru? Ai nevoie doar de buletin pentru a beneficia de această ofertă! Vino astăzi la clinica noastră și obține zâmbetul pe care îl meriți, fără nicio bătaie de cap financiar.

TARIFE IMPLANTOLOGIE

Procedura Pret
IMPLANT megagen anyone
450 euro
IMPLANT megagen anyridge
650 euro
IMPLANT Nobel Biocare
1200 lei
IMPLANT DENTAR alpha bio
400 EURO
IMPLANT DENTAR STRAUMANN NEODENT
500 EURO
implant dentar straumann slactive 
1200 euro
SINUS LIFTING intern
1500 lei
SINUS LIFTING extern
4000 lei
indepartare implant
900 lei
aditie osoasa
2200 lei
bont protetic
1300 lei
Medici
Profilaxie Dr.Kurbe
dr. Alina Mogos
Medic Dentist specialist

TARIFE SERVICII dentară

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

suntem aici pentru dumneavoastră
program de lucru

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm
Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm
Duminică: Închis

dr. kurbe center
FORMULAR DE CONTACT

    × Chat