Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Despre Noi

DR. KURBE CENTER​

DESPRE NOI

Clinica Dr. Kurbe Center este una dintre cele mai moderne clinici dentare din București, fiind concepută și construită încă de la început cu scopul de a deveni una dintre clinicile de top din România. Ne dorim să oferim pacienților noștri tratamente premium realizate de profesioniști în domeniu. Așa cum spune și motto-ul nostru, „Dedicated to perfection”, misiunea noastră este ca pacienții noștri să părăsească clinica având un zâmbet perfect. Am reușit să reunim într-un singur centru profesioniști din fiecare dintre ariile vizate de clinica noastră, și anume: stomatologie generală și pediatrică, implantologie (inclusiv implant dentar de tip fast & fixed), ortodonție, chirurgie orală, parodontologie, ortodonție, endodonție și estetică dentară.

Tehnologia dentară a progresat vizibil in ultimul deceniu. Noi ne dorim să oferim pacienților noștri tratamente folosind ultimele tehnologii și aparaturi medicale. Personalul nostru îți va oferi întotdeauna cele mai bune soluții pentru problemele tale dentare. Scopul nostru nu este profitul, ci realizarea unor zambete cu care pacienții să se mândrească. 

0
+
Pacienți multumiți
0
Medici Specialiști
0
Servicii Estetică
0
Servicii Dentară
dedicated to perfection
echipa noastră

Dr. Kurbe Medical Center este unul dintre cele mai moderne cabinete stomatologice din București, fiind conceput și construit încă de la început cu scopul de a deveni una dintre clinicile de top din România.
Ne dorim sa oferim pacientilor nostri tratamente premium realizate de profesionisti in domeniu.
În cadrul clinicii noastre poți beneficia și de plata în rate pentru tratamentele medicale de lungă durată.
Te așteptăm cu zâmbetul pe buze la Dr. Kurbe Center!

DR. KURBE CENTER
medicii clinicii

Dr. Mawada Kurbe

Director Medical Clinica Dr. Kurbe - Medic specialist în chirurgie dento-alveolară și implantologie | Competență în estetică dentară | Specializare în radiologie dentară

Dr. Alina Mogos

Medic Stomatolog

Dr. Sari Jaber

Medic Stomatolog Specialist în Ortodonție
Orthodontist Director

Dr. Roxana Miu

Medic Stomatolog Specialist în Ortodonție

Dr. Sofian Abu Nasra

Medic Specialist Chirugie Dento-Alveorală

Dr. Radut Andreea

Medic rezident Parodontologie

Dr. Omar Alfahdawi

Medic Stomatolog Generalist

Dr. Ana Tudor

Medic Stomatolog Generalist

Dr. Gabureanu Andra Alexandra

Medic Stomatolog Generalist
Dr. KURBE center
management

fondator

nael kurbe

Tehnologia dentară a progresat vizibil in ultimul deceniu.
Ne dorim să oferim pacienților noștri tratamente folosind ultimele tehnologii și aparaturi medicale.
Personalul nostru îți va oferi întotdeauna cele mai bune soluții pentru problemele tale dentare. Scopul nostru nu este profitul, ci realizarea unor zambete cu care pacienții să se mândrească. 
În cadrul clinicii noastre poți beneficia și de plata în rate pentru tratamentele medicale de lungă durată.

Te așteptăm cu zâmbetul pe buze la Dr. Kurbe Center!

MANAGING PARTNER

naDA KURBE

Mă numesc Nada Kurbe și ocup funcția de Managing Partner în cadrul clinicii Dr. Kurbe. Misiunea mea, ca și cea a colegilor mei este să creăm un centru de excelență dentară care să trateze chiar și cele mai complicate cazuri. Consider că o capitală europeană are nevoie de servicii pe măsură, iar adevărata provocare vine din permanenta îmbunătățire a serviciilor oferite de noi pentru a reuși să le ridicăm la standarde de excepție. Deși ultimii 15 ani mi-au oferit experiența afacerilor într-un mediu de business extrem de dificil, mai precis în Dubai, găsesc extrem de provocatoare misiunea de a conduce această clinică.
Motivația suplimentară de a realiza totul perfect și de a face nu doar clienții, ci și personalul extrem de multumiți, are la baza faptul că este clinica familiei mele. 

Cu toții punem mult suflet și dedicație pentru a atinge mereu rezultate excepționale. 

operational manager

ABDOUL R. ABOUKAF

Consider că într-o perioadă în care tehnologia evolueaza atât de rapid, este important să rămâi conectat și actualizat cu ultimele tendințe, de aceea noi oferim mereu cele mai moderne tratamente și continuăm să ne specializăm constant pentru a rămâne în pas cu ultimele tratamente și tehnologii dentare.

Așadar, te invit la clinica noastră pentru a experimenta zâmbetul perfect, marca Dr. Kurbe.

DR. KURBE CENTER
recomandări pacienți
Grigoras Oana

Clinica dr.Kurbe este o clinică unde poți găsi numai profesioniști și servicii medicale dentare de top. Aici îți poți rezolva toate problemele pe care le ai la nivelul dinților.Recomand cu drag pe doamna dr. Mogoș Alina și doamna dr. Mawada Kurbe care mi-au tratat cariile dentare și mi-au efectuat la urgență o extracție a unui nerv dentar.Totodată, după mulți ani în care am evitat să îmi pun aparat dentar, am fost la un consult la domnul dr. Sari Jaber. Acesta mi-a explicat în detaliu ce înseamnă să porți un aparat dentar Damon, iar în cele 6 luni de când îl port, pot spune că a fost cea mai bună decizie să vin la clinica Dr. Kurbe.

Sabin Gligor

Recomand cu caldura aceasta clinica moderna unde esti intotdeauna intampinat si tratat de oameni profesionisti si dedicati meseriei lor. Multumesc dr. Alina Mogos pentru servicii, cu siguranta vom reveni mereu cu aceeasi incredere.

Chivu Teodora-Gabriela

Cea mai buna clinica din București! Am ales ce e mai bun pentru dantura mea și nu as fi putut face o alegere mai buna! Am auzit multe păreri despre aparatul dentar, însă eu nu am nicio problema cu al meu, datorită domnului doctor Sari Jaber, cel mai bun ortodont din București! Datorită lui, o sa am zâmbetul la care visez de foarte mult timp.
Recomand!

Andrada Anghel

Sora mea a apelat la serviciile de implantologie din cadrul clinicii Dr. Kurbe din București și este foarte mulțumită de calitatea, confortul și aspectul acestui implant dentar.
Mulțumim!

My sister used the implantology services of Dr. Kurbe’s clinic in Bucharest and is very satisfied with the quality, comfort and appearance of this dental implant.
Thank you!

Multumim mult pentru rabdare! Încet, încet ne învingem teama de stomatolog datorită dnei Dr. Alina ”Zâna Măseluță”, fetita mea Gloria este super ok si nu mai are emotii!!! Recomand cu incredere un personal pregatit din toate punctele de vedere pentru copilașii nostrii!!!

Claudia Antonia

Să vă zic și eu puțin despre aceasta clinica. Intr-un cuvânt este minunata, in mai multe as zice că sunt o echipa de profesioniști prietenoși ce te ajuta să pleci cu zâmbetul pana la urechi de la ei. Mă întorc cu drag in fiecare lună știind că ma ajuta in toate problemele dentare pe care le am. Am recomandat aceasta echipa tututor cunoștințelor mele și vă recomand și voua,celor ce urmează sa ajungeți la ei. Noi suntem foarte satisfăcuți. Felicitări tuturor! Keep going like that !

suntem aici pentru dumneavoastră
program de lucru

luni – vineri
10:00 am – 09:00 pm

sâmbătă
09:00 am – 01:00 pm

duminică
– închis –

dr. kurbe center
FORMULAR DE CONTACT

    × Chat