Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Liposucție gușă – Ce este și care sunt beneficiile

Liposucție gușă - Ce este și care sunt beneficiile

Liposucție gușă – Ce este și care sunt beneficiile

Procedura de liposucție gușă este acea intervenție prin care se elimină stratul adipos de sub bărbie. Pe scurt, această este procedura prin care se corectează aspectul de “gușă”. Acest aspect nu este cauzat de o vârstă înaintată sau de greutate și chiar și persoanele foarte slabe îl pot avea.

Intervenția estetică gușă este una foarte comună și foarte puțin invazivă, astfel încât și recuperarea este extrem de rapidă.

Este important de menționat că dacă este cazul unei mărimi a gușii considerabile, atunci se recomandă și alte procedure de chirurgie facială, cum ar fi lifting la nivelul gâtului.

Despre intervenție

Procedura de liposucție gușă este rapidă și se efectuează sub anestezie locală. În acea zonă se fac mici incizii, unde canula, tubul subțire cu ajutorul căruia se efectuează intervenția, este introdus și atașat la vid. Acesta va fi mutat prin stratul de grăsime pentru a despărți și a elimina grăsimea, oferind un contur gâtului.

În perioada de recuperare, pacientul poartă o curea în zona bărbiei pentru susținere, iar anti-inflamatoare sunt prescrise în cazul în care simți discomfort.

Chiar dacă perioada de repaos post-intervenție este scurtă, este recomandat să nu faceți efort fizic, deoarece acest lucru poate duce la apariția umflăturilor.

Beneficiile intervenției

Așa cum am menționat și la începutul articolului, procedura reprezintă eliminarea grăsimii de sub barbă, având capacitatea de a întării musculatura și pentru  eliminarea gusei efectiv.

Beneficiile acestei procedure de estetică facială sunt:

–       Eliminarea gusei sigur, efficient și rapid;

–       Definirea maxilarului;

–       Reducerea grăsimii;

–       Redarea încrederii în sine a persoanei care trece prin această procedura de chirurgie facială;

–       Aspectul întinerit a fetei.

Pe lângă toate aceste avantaje menționate, este vital de știut că rezultatele sunt de lungă durata, poate chiar și permanente, în cazul în care persoană nu crește în greutate prea mult și se menține mereu la fel, sau cât de cât pe la aceleași kilograme. De aceea această procedura este și una dintre cele mai preferate de către pacienți – atât femei cât și bărbați.

În același timp, este și una dintre cele mai sigure proceduri, iar mai mult decât atât… grăsimea eliminate din zona gusei, poate fi distribuită în alte zone ale fetei…

Chiar dacă recuperarea în totalitate va dura câteva luni bune, rezultatele vor apărea să se vadă chiar din prima săptămâna post-intervenție.

Chiar dacă liposuctia gusei este o procedura ambulatorie sigură cu foarte puține complicații, o consultative de specialitate în prealabil este extrem de importantă. Împreună cu medicul specialist, vei vedea dacă pielea este suficient de elastică pentru a garanta un rezultat bun – de exemplu, nu este recomandată pentru persoanele supraponderale deoarece stratul de grăsime pe care îl au acestea este mai adânc.

Specialiștii din cadrul Dr. Kurbe Center va sunt alături pentru a va răspunde la orice întrebare aveți și va sunt alături și pe tot parcursul drumului, atât pre- cât și post-intervenție.

La noi veți găși cele mai bune și avansate tehnici tocmai pentru că ținem la bunăstarea pacienților care ne trec pragul!

 

Leave a comment

× Chat