Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Tratarea cariilor

dr. kurbe center

TRATAREA CARIILOR

Obturațiile dentare sunt necesare acolo unde cariile ai afectat dintele. Acesta este probabil cel mai comun tratament dentar, însă deși se poate realiza în orice clinică dentară, este important de avut în vedere numeroase detalii legate de obturație. Un aspect important reprezintă materialele din care este confecționată plomba, dar și culoarea ei. Aceasta ar trebui să aibă duritatea asemănătoare cu a dintelui, pentru a nu se sparge, o lipire perfectă, pentru a rezista în timp și trebuie să aibă aceeași nuanță, pentru a nu ieși în evidență atunci când zâmbești.

De asemenea, este important ca în obturarea unei carii să fie obturate și canalele dentare, în cazul în care infecția a ajuns la nerv. Alminteri, pot apărea infecții mult mai grave, ce pot avea efect extins, nu doar local ca în cazul respectivei carii. În cazul în care ai nevoie de o obturație de canal, în clinica noastră tratamentul endodontic se realizează la microscop pentru a garanta o precizie de 100% în obturarea canalelor dentare.

TRATAREA CARIILOR

Obturațiile dentare, cunoscute și sub denumirea de plombe dentare, au numeroase beneficii pentru sănătatea orală și generală a pacienților. Iată câteva dintre aceste beneficii:

CE ÎNSEAMNĂ TRATAREA CARIILOR?

Obturațiile dentare, cunoscute și sub denumirea de plombe dentare, sunt utilizate pentru a repara dinții afectați de carii sau alte probleme dentare.

Procedura de aplicare a obturațiilor dentare implică îndepărtarea țesutului dentar deteriorat și umplerea zonei afectate cu un material special, cum ar fi compozitul sau amestecul de amalgam.

Procedura de aplicare a obturațiilor dentare este de obicei efectuată sub anestezie locală, pentru a reduce orice disconfort sau durere. Dentistul va începe prin îndepărtarea țesutului dentar deteriorat cu ajutorul unei freze dentare, după care va curăța zona cu o soluție specială pentru a elimina orice bacterii sau reziduuri. Apoi, zona este umplută cu materialul ales, care este apoi lustruit și netezit pentru a se potrivi perfect cu forma dinților.

Obturațiile dentare pot fi utilizate pentru a repara dinții afectați de carii, fisuri, fracturi sau alte probleme dentare. Ele pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv amestecuri de amalgam (o combinație de metale, cum ar fi argintul și mercurul) sau compozit (un material de culoare similară cu cea a dinților).

Beneficiile obținute prin aplicarea obturațiilor dentare includ:

  • Prevenirea răspândirii cariilor și a altor probleme dentare;
  • Restaurarea aspectului și funcționalității dinților afectați;
  • Reducerea sensibilității dentare;
  • Prevenirea pierderii dinților afectați;
  • Îmbunătățirea sănătății orale și a calității vieții în general.

În concluzie, obturațiile dentare sunt o procedură comună și eficientă de tratare a problemelor dentare, care poate ajuta la restabilirea sănătății și funcționalității dinților afectați.

PLATA ÎN RATE DIRECT ÎN CLINICĂ

Zâmbetul tău strălucitor nu trebuie să fie amânat din cauza costurilor mari! Acum poți să beneficiezi de oricare dintre serviciile noastre dentare cu plata în rate, fără avans sau garanții suplimentare. Și cel mai bun lucru? Ai nevoie doar de buletin pentru a beneficia de această ofertă! Vino astăzi la clinica noastră și obține zâmbetul pe care îl meriți, fără nicio bătaie de cap financiar.

MEDICI
Profilaxie Dr.Kurbe
dr. Alina Mogos
Medic Dentist specialist

TARIFE SERVICII dentară

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat