Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Volumizare Pometi

dr. kurbe center
VOLUMIZARE POMEȚI

Volumizarea pomeților se realizează prin injectarea cu acid hialuronic. Această procedură redă conturul facial, accentuează zona pomeților echilibrând  geometria facială.

Procedura durează aproximativ 30 de minute, iar rezultatele sunt vizibile imediat după finalizarea procedurii asa cum reiese din fotografie.

VOLUMIZARE POMEȚI

Volumizarea pomeților cu acid hialuronic poate oferi o serie de beneficii estetice, inclusiv:

CE ÎNSEAMNĂ VOLIMIZAREA POMEȚILOR?

Volumizarea pomeților cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă care implică injectarea de acid hialuronic în zona pomeților pentru a le face mai plini și mai proeminenți. Iată câteva etape tipice ale acestei proceduri:

  1. Consultația inițială: Înainte de a face procedura, veți avea o discuție cu medicul dumneavoastră despre obiectivele dumneavoastră estetice, istoricul medical și eventualele preocupări legate de procedură. În funcție de aceste informații, medicul va recomanda tipul și cantitatea de acid hialuronic potrivite pentru a obține rezultatele dorite.

  2. Anestezie locală: Înainte de a face injectarea, medicul va aplica o anestezie locală pentru a reduce disconfortul. Uneori, acidul hialuronic conține și lidocaină, un anestezic, astfel încât poate fi redusă necesitatea aplicării unei anestezii locale separate.

  3. Injectarea de acid hialuronic: După ce anestezia a intrat în vigoare, medicul va injecta cu grijă acidul hialuronic în zona pomeților, pentru a crea un aspect mai plin și mai proeminent. Medicul va utiliza de obicei o canulă sau o seringă cu ac subțire pentru a minimiza disconfortul și a reduce riscul de hematoame și sângerări.

  4. Finalizare și recuperare: După injectare, medicul poate masa zona pentru a asigura distribuirea uniformă a acidului hialuronic. Puteți întoarce la activitățile obișnuite imediat după procedură, dar este posibil să aveți o mică umflare, roșeață sau sensibilitate în zona injectată pentru câteva zile.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat