Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Volumizare Buze

dr. kurbe center
VOLUMIZARE BUZE

Mărirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic  este una dintre cele mai căutate metode de înfrumusețare. Procedura este una minim invaziva si se reazlizeaza sub anestezie topica sau injectabila, astfel încât pacienta să nu resimtă niciun disconfort.

Procedura dureaza maxim 30 de minute, iar pentru un efect indelugat este recomandat minim 3 injectari.

Efectele sunt vizibile imediat, iar remanența, conform producătorului, este de până la 8 luni, în funcție de organismul pacientului, dar și de stilul de viață al acestuia.

VOLUMIZARE BUZE

Volumizarea buzelor cu acid hialuronic poate oferi o serie de beneficii estetice, inclusiv:

CE ÎNSEAMNĂ VOLUMIZAREA BUZELOR?

Volumizarea buzelor cu acid hialuronic este o procedură cosmetică minim invazivă, care implică injectarea de acid hialuronic în buze pentru a le face mai pline, mai rotunde sau mai proeminente. Iată câteva etapele tipice ale acestei proceduri:

  1. Consultația inițială: Înainte de a face procedura, veți avea o discuție cu medicul dumneavoastră despre obiectivele dumneavoastră estetice, istoricul medical și eventualele preocupări legate de procedură. În funcție de aceste informații, medicul va recomanda tipul și cantitatea de acid hialuronic potrivite pentru a obține rezultatele dorite.

  2. Anestezie locală: Înainte de a face injectarea, medicul va aplica o anestezie locală pentru a reduce disconfortul. Uneori, acidul hialuronic conține și lidocaină, un anestezic, astfel încât poate fi redusă necesitatea aplicării unei anestezii locale separate.

  3. Injectarea de acid hialuronic: După ce anestezia a intrat în vigoare, medicul va injecta cu grijă acidul hialuronic în zonele dorite ale buzelor, pentru a crea un aspect mai plin și mai rotunjit. Medicul va utiliza de obicei o canulă sau o seringă cu ac subțire pentru a minimiza disconfortul și a reduce riscul de hematoame și sângerări.

  4. Finalizare și recuperare: După injectare, medicul poate masa zona pentru a asigura distribuirea uniformă a acidului hialuronic. Puteți întoarce la activitățile obișnuite imediat după procedură, dar este posibil să aveți o mică umflare, roșeață sau sensibilitate în zona injectată pentru câteva zile.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat