Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Volumizare buze cu acid hialuronic

WhatsApp Image 2022-10-31 at 13.39.06
Volumizare buze cu acid hialuronic

Ce este volumizarea buzelor cu acid hialuronic?

Volumizarea buzelor cu acid hialuronic este o procedură estetică care implică injectarea de acid hialuronic în buze pentru a le mări și a le da un aspect mai plin și mai senzual. Acidul hialuronic este o substanță naturală găsită în corpul uman și este responsabilă pentru menținerea hidratării pielii.

Procedura de volumizare a buzelor cu acid hialuronic

Procedura implică, de obicei, injectarea de acid hialuronic în mai multe puncte de pe buze, utilizând un ac foarte fin. Durata procedurii este de obicei de aproximativ 30 de minute și nu necesită anestezie generală, dar poate fi utilizată o anestezie locală pentru a reduce disconfortul.

Rezultatele sunt vizibile imediat după procedură, cu buzele mai pline și mai senzuale. Acestea vor avea o textură mai netedă și mai moale iar durata efectului poate varia în funcție de cantitatea de acid hialuronic injectată și de metabolismul pacientului. De obicei, efectul durează între 6 și 12 luni, după care se recomandă o nouă injecție pentru a menține aspectul dorit al buzelor.

Este important să căutați un medic experimentat și calificat în efectuarea acestei proceduri pentru a minimiza riscurile și pentru a obține rezultatele dorite. În plus, este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre orice alergii sau probleme medicale anterioare înainte de a efectua procedura. Aflați mai multe despre volumizarea buzelor cu acid hialuronic la un consult cu un specialist

Leave a comment

× Chat