Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Umplere Cearcane

dr. kurbe center
UMPLERE CEARCĂNE

Cearcănele apar că urmare a construcției genetice, a lipsei somnului, a oboselii și deshidratării pielii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, cearcănele au tendința să se accentueze, ceea ce creează aspectul de oboseală permanentă.

Estomparea cearcănelor este o procedură minim invazivă, non chirurgicală, care constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, pentru a umple zonele adâncite de sub ochi și totodată oferă și o ușoară depigmentare a zonei. 

Procedura dureaza aproximativ 15 minute, iar efectele ei sunt vizibile imediat.

UMPLERE CEARCĂNE

Umplerea cearcănelor este o procedură estetică care poate aduce o serie de beneficii pentru persoanele care suferă de aspectul obosit și îmbătrânit din jurul ochilor. Iată câteva dintre beneficiile umplerii cearcănelor:

CE ÎNSEAMNĂ UMPLEREA CEARCĂNELOR?

Umplerea cearcănelor, cunoscută și sub denumirea de injectare a acidului hialuronic în zona cearcănelor, este o procedură estetică care are ca scop reducerea aspectului obosit și îmbătrânit din jurul ochilor.

Cu această procedură, un medic estetic va injecta acid hialuronic, o substanță naturală prezentă în piele, în zona de sub ochi pentru a umple golurile și depresiunile care duc la apariția cearcănelor. Acesta umplutură poate ajuta la netezirea pielii și la crearea unui aspect mai plin și mai tânăr.

Această procedură poate fi utilă în special pentru persoanele care au cearcăne pronunțate, care pot fi cauzate de o varietate de factori, cum ar fi vârsta, oboseala, stresul sau predispoziția genetică. De asemenea, poate fi utilă și pentru persoanele care au pierdut volumul sub ochi în urma pierderii în greutate sau a îmbătrânirii.

Beneficiile umplerii cearcănelor includ îmbunătățirea aspectului general al feței, reducerea aspectului obosit și îmbătrânit, netezirea pielii și crearea unui aspect mai tânăr și mai proaspăt. Această procedură este minim invazivă și de obicei nu necesită timp de recuperare.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat