Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Tratarea Gusii Cu Fire Sau Lipoza

dr. kurbe center
TRATAREA GUȘII CU FIRE SAU LIPOZĂ

Procedura de eliminare a bărbiei duble este o procedură minim invazivă, cu ajutorul căreia vei scăpa de efectul de piele lăsată din zona gușii. Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar efectele încep să se vadă încă de la încheierea procedurii. 

TRATAREA GUȘII CU FIRE SAU LIPOZĂ

Tratarea gusii prin procedurile de implant de fire sau lipoza poate aduce mai multe beneficii pacienților, inclusiv:

CE ESTE TRATAREA GUȘII CU FIRE SAU LIPOZĂ?

Tratarea gusii poate fi realizată prin două proceduri estetice comune – lipoza și implantul de fire.

  1. Lipoza: Lipoza este o procedură chirurgicală care implică îndepărtarea excesului de grăsime din zona gusii cu ajutorul unui aspirator. Aceasta este o procedură minim invazivă și se realizează sub anestezie locală sau generală. Un medic estetic va face o incizie mică în zona afectată și va introduce un instrument sub piele, prin care va aspira excesul de grăsime. După intervenție, se aplică o bandaj de compresie pentru a ajuta la reducerea inflamației și pentru a ajuta la menținerea formei noi a zonei tratate.

  2. Implantul de fire: Implantul de fire este o procedură nechirurgicală care implică inserarea unor fire sub piele pentru a ajuta la reducerea grăsimii și la întărirea pielii. Firele sunt realizate dintr-un material biocompatibil, cum ar fi polidioxanona (PDO), și se dizolvă treptat în organism în câteva luni. Firele sunt introduse sub piele cu ajutorul unor ace subțiri și pot fi utilizate pentru a ridica pielea și pentru a ajuta la eliminarea gusii.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat