Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Tratament Vergeturi

dr. kurbe center
TRATAMENT VERGETURI

Vergeturile sunt semnele inestetice, cu care atât femeile, cât și bărbații se confruntă la un moment dat, și care ajung să fie considerate imperfecțiuni și chiar să creeze complexe.

Procedura este una minim invazivă și se efectuează prin introducerea în piele a unui cocktail de substanțe active, cu ajutorul unor micro-ace, pentru a fi introdusă substanța în straturile pielii. 

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, medicii nostri recomanda minim 5 sedinte pentru un efect optim.

TRATAMENT VERGETURI

Tratamentele estetice pentru vergeturi pot aduce o serie de beneficii pentru pacienți, printre care se numără:

CE SUNT VERGETURILE?

Vergeturile sunt striuri sau cicatrici subțiri, lungi și de culoare diferită față de piele, care apar de obicei pe abdomen, coapse, fese, sâni sau brațe. Acestea sunt mai frecvente la femei, dar pot apărea și la bărbați. Vergeturile se formează atunci când pielea este supusă unei întinderi sau unei creșteri bruște, cum ar fi în perioada pubertății, sarcinii, fluctuațiilor de greutate sau după un tratament cu corticosteroizi. În timp, pielea se subțiază și se deteriorează, lăsând la vedere striuri sau cicatrici. Vergeturile apar în general în două culori – roșu-violaceu sau argintiu-alb – în funcție de stadiul în care se află. Deși vergeturile nu sunt dăunătoare pentru sănătate, pot fi inestetice și pot cauza anxietate sau probleme de auto-stimă. Există mai multe tratamente disponibile pentru a reduce aspectul vergeturilor, inclusiv creme și loțiuni, terapie cu laser, microdermabraziune și intervenții chirurgicale, dar niciun tratament nu garantează o eliminare totală a vergeturilor.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat