Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Tratament Anticelulitic

dr. kurbe center
TRATAMENT ANTICELULITIC

Tratamentul anticelulitic este unul dintre cele mai solicitate tratamente estetice. Este un tratament nou în domeniul întreținerii corporale, fiind special conceput ca procedură non-invazivă, o alternativă a intervenției chirurgicale pentru a reduce volumul și diminua considerabil celulita.

Procedura este de scurtă durată, durează doar 30 de minute și nu este dureroasă. 

Pentru îndepărtarea completă a celulitei dintr-o anumită zonă se recomandă 5-6 ședințe la interval de o saptamană.

În urma unei analize amănunțite, medicul vă va sfătui cu privire la numărul de ședințe necesar dumneavoastră.

TRATAMENT ANTICELULITIC

Tratamentul anticelulitic poate aduce o serie de beneficii, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al sănătății. Iată câteva dintre beneficiile tratamentului anticelulitic:

CE ESTE CELULITA?

Celulita este o afecțiune a pielii care apare atunci când depozitele de grăsime se acumulează sub piele, iar țesutul adipos începe să apese împotriva țesutului conjunctiv. Această presiune provoacă o modificare a aspectului pielii, ceea ce duce la apariția aspectului de „coajă de portocală” sau „pielă de casă”.

Celulita apare cel mai frecvent pe coapse, șolduri, fese și abdomen, dar poate apărea și în alte zone ale corpului.

Deși celulita nu este considerată o afecțiune medicală gravă, poate fi deranjantă din punct de vedere estetic și poate afecta încrederea în sine a persoanelor afectate. Tratamentele pentru celulită includ modificări ale stilului de viață, precum exerciții fizice regulate și o dietă sănătoasă și echilibrată, precum și proceduri estetice care ajută la reducerea celulitei.

Tratamentul anticelulitic estetic este o procedură non-invazivă, care utilizează tehnologii și tehnici speciale pentru a îmbunătăți aspectul pielii, reducând sau eliminând celulita. Acest tratament poate fi realizat de un terapeut calificat sau un medic estetician și poate fi personalizat în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat