Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Tot ce trebuie să știi despre liftingul mamar

Artboard 1 1

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE LIFTINGUL MAMAR

Procedura de lifting mamar, cunoscută și sub numele de mastopexie, reprezintă o intervenție chirurgicală complexă și precisă, concepută pentru a aduce o transformare semnificativă aspectului și formei sânilor. Pe măsură ce femeile trec prin diferite etape ale vieții lor, cum ar fi îmbătrânirea, sarcina sau fluctuațiile mari de greutate, sânii lor pot suferi modificări considerabile. Aceste modificări pot include pierderea elasticității pielii, scăderea volumului sânilor, căderea mameloanelor și asimetrii între cei doi sâni. Procedura de lifting mamardevine o opțiune atractivă pentru femeile care doresc să-și refacă conturul sânilor și să-și recâștige fermitatea și aspectul tânăr.

Ce este liftingul mamar

Liftingul mamar este o procedură chirurgicală care implică îndepărtarea excesului de piele și țesut glandular, remodelarea sânilor și repoziționarea mameloanelor pentru a obține un aspect mai ridicat, mai ferm și mai tânăr. Această intervenție poate fi asociată și cu augmentarea mamară, în cazul în care pacienta dorește și o mărire a sânilor. În acest caz, procedura este cunoscută drept mastopexie cu implant, spre deosebire de intervenția care nu necesită augmentare mamară, cunoscută drept mastopexie fără implant.

Procedura de lifting de sâni este realizată sub anestezie generală și presupune efectuarea unor incizii strategice în jurul mamelonului și, în unele cazuri, sub sân sau în zona axilară. După îndepărtarea excesului de piele și țesut glandular, sânii sunt remodelați și redefiniți pentru a obține rezultate naturale și armonioase.

Când este necesar un lifting mamar

Fie că este vorba despre mastopexie cu implant sau mastoplexie fără implant, această procedură se adresează femilor care se confruntă cu sâni lăsați. Candidații potențiali pentru un lifting de sâni sau mastopexie sunt femeile care se confruntă cu următoarele probleme:

Ptoza mamelonală: Sâni lăsați, cu mameloane coborâte sub nivelul pliului submamar.

Pierderea elasticității pielii: În urma sarcinii, alăptării, sau în procesul natural de îmbătrânire, pielea sânilor își pierde elasticitatea, determinând sânii să devină lăsați și flasci.

Asimetrie mamară: Diferențe semnificative în formă, mărime și poziție între cei doi sâni.

Fluctuații mari de greutate: Pierderea bruscă în greutate poate duce la pierderea volumului sânilor și la apariția unui aspect căzut.

Este important ca pacientele să aibă așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele și să fie în stare bună de sănătate generală pentru a fi considerate candidațe potrivițe pentru intervenția chirurgicală de lifting mamar sau mastopexie.

Cum arată procedura de lifting mamar

Procedura de lifting mamar sau mastopexie implică mai multe etape care sunt concepute pentru a asigura rezultate estetice și funcționale optime.

Consultația inițială: Pacienta discută obiectivele și așteptările sale cu privire la aspectul sânilor, iar chirurgul efectuează o evaluare detaliată a anatomiei sânilor și a pielii. Se discută și opțiunile chirurgicale disponibile, inclusiv tipul de lifting mamar și tehnica potrivită pentru fiecare caz în parte.

Planificarea intervenției: După consultarea inițială, chirurgul și pacienta stabilesc planul specific al procedurii de lifting mamar. Acest plan poate include și posibilele intervenții adiționale, cum ar fi reducerea sau augmentarea sânilor.

Anestezia: Anestezia poate fi locală cu sedare sau generală, în funcție de preferințele pacientei și de recomandările chirurgului.

Incizia, ridicarea și remodelarea țesutului și redimensionarea mamelonului: După administrarea anesteziei, chirurgul face intervenția conform planului stabilit în prealabil.

Închiderea inciziilor: După ce remodelarea s-a încheiat, inciziile sunt închise cu fire chirurgicale și pansamente sterile sunt aplicate pentru a proteja zona operată.

Recuperarea postoperatorie: După intervenție, pacienta este monitorizată în salonul de operații pentru a se asigura că se recuperează în mod adecvat. Se pot prescrie medicamente pentru gestionarea durerii și pentru prevenirea infecțiilor. Pacienta va trebui să urmeze instrucțiuni specifice de îngrijire postoperatorie și să revină la control pentru îndepărtarea firelor și evaluarea progresului recuperării.

Programează-te la Dr. Kurbe Center!

La Dr. Kurbe Center, echipa noastră de chirurgi plasticieni și personal medical experimentat oferă servicii de înaltă calitate, adaptate fiecărui pacient. Ne folosim toată expertiza și tehnologia avansată de care dispunem ca să ne concentrăm pe necesitățile și dorințele unice ale fiecărui pacient.

Dacă te interesează să știi mai multe despre procedura de lifting mamar și dacă ești candidata potrivită pentru această intervenție, nu ezita să programezi o consultație la Dr. Kurbe Center. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări, pentru a-ți oferi informații și poze cu lifting mamar înainte și după, dar și pentru a te ghida pe tot parcursul acestui proces.

Leave a comment

× Chat