Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Smokers Lines

dr. kurbe center
SMOKERS LINES

Smoker Lines” sunt denumite ridurile aflate deasupra buzei superioare. Există o serie de factori care duc la apariția ridurilor periorale. Printre aceştia se numără fumatul, expunerea frecventă la soare sau încreţirea repetată a buzelor. Tratamentul constă în injectarea de acid hialuronic deasupra buzei superioare.

CAT DUREAZA TRATAMENTUL SI EFECTUL ACESTUIA?

Efect imediat; Sigur, rapid, eficient; Durează numai 20 minute; Remanenţă de până la 1 an si peste; Fără durere (realizată sub anestezie topică, cu cremă).

SMOKERS LINES

Tratamentul ridurilor fumătorilor sau smokers lines poate avea numeroase beneficii, printre care se numără: 

CE ESTE SMOKERS LINES?

Smokers lines sau „ridurile fumătorilor” sunt linii fine, verticale sau ușor oblice, care apar în jurul buzelor. Aceste linii sunt adesea asociate cu fumatul, deși pot apărea și la persoanele care nu fumează. Smokers lines sunt cauzate de pierderea elasticității pielii, care apare în timpul procesului de îmbătrânire și este agravată de expunerea la soare, fumat sau alte obiceiuri care pot afecta pielea.

Smokers lines pot fi vizibile atunci când persoana face mișcări cu buzele, cum ar fi să fumeze sau să bea cu paiul, sau când pielea din zona buzelor este tensionată. Aceste linii pot face ca aspectul feței să pară mai îmbătrânit și pot fi deranjante pentru unele persoane.

Există o serie de tratamente care pot ajuta la reducerea aspectului ridurilor fumătorilor. Acestea includ:

  1. Injectarea de acid hialuronic: Această procedură presupune injectarea unui gel cu acid hialuronic în pielea din jurul buzelor, pentru a umple ridurile. Acesta este un tratament temporar, care poate dura între 6 și 12 luni.

  2. Laser CO2: Această procedură utilizează un laser pentru a încălzi stratul superior al pielii, stimulând astfel producția de colagen. Aceasta poate ajuta la reducerea aspectului ridurilor și poate îmbunătăți textura pielii.

  3. Peeling chimic: Acest tratament implică aplicarea unui produs chimic pe pielea din jurul buzelor, care ajută la exfolierea celulelor moarte ale pielii. Acest lucru poate ajuta la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea texturii pielii.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat