Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Slimming Face

dr. kurbe center
SLIMMING FACE

Procedura de Slimming Face este o procedură non chirurgicală, minim invazivă, care are rolul de a remodela linia mandibulară, prin injectarea cu toxină botulinică, în mușchiul maseter. Aceasta interventie se poate realiza cu Botox sau cu Acid Hialuronic.

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar efectele sunt vizibile in aproximativ 7 zile de la interventie, avand un rezultat final dupa 14 zile.

SLIMMING FACE

Printre beneficiile slimming face se numără: 

CE ESTE SLIMMING FACE?

Slimming face este o procedură cosmetică nechirurgicală care are ca scop reducerea grăsimii și a apei din zona feței, pentru a crea un aspect mai subțire și mai conturat al feței. Această procedură este adesea solicitată de persoanele care doresc să aibă o formă mai ovală a feței, să îndepărteze aspectul pufos sau să îmbunătățească conturul feței.

Procedura implică utilizarea unor tehnici de sculptare a feței, inclusiv injecții cu acid hialuronic sau alte substanțe de umplere, precum și tehnici de liposucție nechirurgicală. Aceste tehnici sunt utilizate pentru a reduce volumul de grăsime și apă din zonele selectate ale feței, precum obrajii, bărbia și maxilarul.

Procedura slimming face poate fi efectuată într-o singură sesiune, iar efectele pot fi vizibile imediat. Timpul de recuperare este, de obicei, scurt și pacienții se pot întoarce la activitățile normale imediat după procedură.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat