Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Departamentele clinicii

Clinica noastra ofera servicii stomatologice complete indeplinind cele mai inalte standarde medicale in domeniul stomatologic. Mai jos va prezentam o parte din serviciile oferite de medicii nostri.

ORTODONTIE

Aceasta este o specialitate a stomatologiei care se ocupă cu studiul și tratamentul malocluziilor dento-faciale. 

Estetica dentara

Estetica dentară este un domeniu al stomatologiei care se ocupă de aspectul vizual dentar și are ca misiune îmbunătățirea zâmbetului pacienților.

chirurgie orala

Chirurgia orală include toate tratamentele chirurgicale desfășurate la nivelul cavității orale, care sunt compatibile cu tratamentele de chirurgie dentară.

Profilaxie

Profilaxia dentară include o serie de proceduri stomatologice care se fac pentru a preveni apariția problemelor stomatologice

endodontie

Endodonția reprezinta partea medicala a stomatologiei care se ocupa cu diagnosticul si tratarea afectiunilor pulpei dentare

implantologie

Implanturile dentare reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de înlocuire a dinţilor care lipsesc…

Chirurgie maxilo-faciala

In clinica noastra, sub atenta supraveghera a domnisoarei doctor Mawada Kurbe, interventiile chirurgicale sunt lipsite de dureri si au rezultate de exceptie

Parodontologie

Este acea specialitate a medicinei dentare care se ocupă cu studiul întregului sistem de menținere a dinților în osul maxilar

Pedodontie

Și copiii au nevoie să meargă la dentist la fel de mult ca și adulții! Nu lăsa problemele dentare ale copilului tău să se agraveze. 

Tratarea cariilor

Obturațiile dentare sunt necesare acolo unde cariile ai afectat dintele.  Un aspect important reprezintă materialele din care este confecționată plomba.

Radiologie

Radiografia dentară reprezintă primul pas al oricărui tratament. Aceasta ajută la interpretarea diagnosticului și stabilirea unui plan pentru tratarea problemelor dentare depistate în radiografie. 

× Chat