Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Rinocorectie Cu Acid Hialuronic

dr. kurbe center
RINOCORECȚIE CU ACID HIALURONIC

Este o procedura minim invazive sunt din ce în ce mai populara ce imbunateste aspectul estetic al nasului.

Poți scăpa de cocoașă prin estomparea depresiunii piramidei nazale, sau poți obține un vârf mai ridicat, așa cum ți l-ai dorit. Procedura se efectuează prin simpla injectarea cu acid hialuronic în zonele cu denivelări sau ascuțile ale nasului, astfel încât simetria nazală să fie restabilită.

Interventia dureaza intre 20-40 de minute.

RINOCORECȚIE CU ACID HIALURONIC

Rinocorecția cu acid hialuronic poate oferi o serie de beneficii, printre care se numără: 

CE ESTE RINOCORECȚIA?

Rinocorecția cu acid hialuronic este o procedură cosmetică nechirurgicală care își propune să îmbunătățească aspectul nasului. Acidul hialuronic este un gel injectabil care poate fi utilizat pentru a corecta asimetriile sau pentru a adăuga volum la anumite zone ale nasului.

În timpul procedurii, medicul injectează cu precizie acid hialuronic în zonele selectate ale nasului, pentru a adăuga volum sau a corecta linii sau contururi neuniforme. Această procedură poate fi utilizată pentru a ridica vârful nasului, pentru a netezi zonele cu denivelări sau pentru a corecta deviațiile septului nazal.

Rinocorecția cu acid hialuronic poate fi efectuată în cabinetul medicului, fără necesitatea anesteziei generale sau a unui timp de recuperare prelungit. Efectele procedurii pot fi vizibile imediat și pot dura între 6 și 12 luni, după care se pot repeta injectările.

Un alt beneficiu al rinocorecției cu acid hialuronic este că procedura este reversibilă. Dacă pacientul nu este mulțumit de rezultate, medicul poate injecta o enzimă care descompune acidul hialuronic și revine nasul la aspectul său anterior.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat