Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Rejuvenarea Mainilor

dr. kurbe center
REJUVENAREA MÂINILOR

Corecţia estetică a mâinilor sau rejuvenarea mâinilor este un tratament adesea neglijat de o mare parte a pacientelor. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea se subțiază și își pierde elasticitatea, iar țesutul subcutanat scade în volum.

Procedura dureaza aproximativ 30 de minute, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Clinica noastra recomanda minim 3 sedinte pentru efecte indelungate.

REJUVENAREA MÂINILOR

Rejuvenarea mâinilor poate oferi o serie de beneficii, printre care se numără: 

CE ESTE REJUVENAREA MÂINILOR

Rejuvenarea mâinilor este o procedură cosmetică care vizează îmbunătățirea aspectului mâinilor prin reducerea semnelor îmbătrânirii și a altor imperfecțiuni. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, mâinile lor pot dezvolta riduri, pete de vârstă și pierdere de volum. Aceste semne pot fi reduse prin diverse metode de rejuvenare a mâinilor.

Printre cele mai populare metode de rejuvenare a mâinilor se numără injectarea de acid hialuronic sau colagen pentru a umple zonele cu piele subțire sau pentru a reda volumul pierdut. De asemenea, se poate utiliza laserul pentru a elimina petele de vârstă și alte imperfecțiuni de pe mâini.

Alte opțiuni de rejuvenare a mâinilor includ tratamente chimice pentru a exfolia și netezi pielea, precum și terapia cu lumina pulsata (IPL) pentru a reduce petele de vârstă si a uniformiza tonul pielii. De asemenea, există creme speciale pentru mâini care conțin ingrediente active, cum ar fi vitamina C, acidul glicolic sau retinol, care pot ajuta la reducerea semnelor îmbătrânirii și la hidratarea pielii.

Rejuvenarea mâinilor este o procedură non-invazivă și cu riscuri minime, cu rezultate vizibile imediat după procedură.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat