Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Recontur Mandibula

dr. kurbe center
RECONTUR MANDIBULĂ

Reconturarea mandibulară cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă, perfectă pentru a reface conturul mandibular și a vă armoniza perfect trăsăturile faciale.

Folosim acid hialuronic de înaltă calitate, ce conține și substanță anestezică pentru a spori gradul de confort și care are o remanență cuprinsă între 9-18 luni, in functie de stilul de viata al pacientului.

Procedura se efectuează prin injectarea cu acid hialuronic în puncte cheie, astfel încât substanța să fie distribuită uniform, iar efectul să fie unul perfect.

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute.

RECONTUR MANDIBULĂ

Reconturarea mandibulei cu acid hialuronic este o procedură estetică non-invazivă care poate avea o serie de beneficii, cum ar fi: 

CE ESTE RECONTURAREA MANDIBULARĂ?

Reconturarea mandibulei cu acid hialuronic este o procedură estetică non-invazivă care implică injectarea de acid hialuronic în zona mandibulei pentru a crea un aspect mai definat și mai sculptat al liniei mandibulei. Acidul hialuronic este un compus natural prezent în corpul uman, care are capacitatea de a atrage și menține apa, ceea ce poate umple zonele cu riduri și poate oferi un aspect mai plin și mai tânăr.

În timpul procedurii, acidul hialuronic este injectat cu ajutorul unei seringi cu ace subțiri în zona mandibulei, sub piele. Procedura este de obicei nedureroasă, deoarece acidul hialuronic conține adesea un anestezic local pentru a reduce orice disconfort. Rezultatele pot fi vizibile imediat și pot dura între 6 și 18 luni, în funcție de tipul de acid hialuronic utilizat și de metabolismul pacientului.

Reconturarea mandibulei cu acid hialuronic poate fi o opțiune bună pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească conturul feței și să obțină o linie mandibulară mai definită fără a recurge la o procedură chirurgicală.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat