Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Profilaxie

dr. kurbe center

PROFILAXIE

Îmbunătățirea comportamentului față de igiena dentară poate începe prin întelegerea conceptului de profilaxie. Mijloacele de igienă dentară practicate la domiciliu trebuie completate de o igienizare profesională (detartraj, airflow, periaj și fluorizare) realizată de către medicul dentist o dată la 4-6 luni, pentru a preveni apariția plăcii bacteriene, a tartrului și implicit a cariilor sau afecțiunilor gingivale. Bineînțeles că este mult mai ușor sa prevenim apariția afecțiunilor dentare, decât să le tratăm, de aceea, alimentația echilibrată, igiena dentară și controlul periodic regulat o dată la 6 luni, contribuie la menținerea unui zâmbet sănătos.

PROFILAXIE

Profilaxia dentară aduce o serie de beneficii pentru sănătatea generală a dinților și a gingiilor, printre care se numără:

CE ÎNSEAMNĂ PROFILAXIA DENTARĂ?

Profilaxia dentară este o serie de măsuri preventive luate pentru a menține sănătatea dentară și a preveni apariția problemelor dentare. Aceste măsuri includ:

  1. Curățarea regulată a dinților: Curățarea regulată a dinților este esențială pentru prevenirea cariilor și a bolii parodontale. Acest lucru poate fi realizat prin periajul zilnic al dinților cu o periuță de dinți și pastă de dinți.

  2. Folosirea aței dentare: Folosirea aței dentare ajută la îndepărtarea resturilor alimentare și a placii bacteriene din zonele dintre dinți, unde periuta de dinți nu poate ajunge.

  3. Periajul limbii: Curățarea limbii ajută la îndepărtarea bacteriilor care pot provoca respirație urât mirositoare și alte probleme dentare.

  4. Vizitele regulate la dentist: Vizitele regulate la dentist sunt importante pentru a identifica și trata problemele dentare în stadiile incipiente. De asemenea, dentistul poate face o curățare profesională a dinților și a gingiilor pentru a preveni acumularea de placă bacteriană și a altor depuneri de pe dinți.

  5. Adoptarea unui stil de viață sănătos: Adoptarea unui stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate, poate ajuta la menținerea sănătății dentare.

  6. Evitarea obiceiurilor nesănătoase: Evitarea obiceiurilor nesănătoase, cum ar fi fumatul și consumul excesiv de alcool, poate ajuta la prevenirea problemelor dentare.

În general, profilaxia dentară este esențială pentru menținerea sănătății dentare și prevenirea apariției problemelor dentare. Este important să discutați cu dentistul dumneavoastră pentru a dezvolta un plan de profilaxie personalizat în funcție de nevoile și riscurile individuale.

PLATA ÎN RATE DIRECT ÎN CLINICĂ

Zâmbetul tău strălucitor nu trebuie să fie amânat din cauza costurilor mari! Acum poți să beneficiezi de oricare dintre serviciile noastre dentare cu plata în rate, fără avans sau garanții suplimentare. Și cel mai bun lucru? Ai nevoie doar de buletin pentru a beneficia de această ofertă! Vino astăzi la clinica noastră și obține zâmbetul pe care îl meriți, fără nicio bătaie de cap financiar.

Medici

TARIFE SERVICII dentară

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

rsz_5s4a0712
dr. Sari Jaber
Medic Specialist Ortodonţie
Profilaxie Dr.Kurbe
dr. Alina Mogos
Medic Dentist specialist
Dr Kurbe web-45
dr. Roxana Miu
Doctor Specialist Ortodont
suntem aici pentru dumneavoastră
program de lucru

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm
Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm
Duminică: Închis

dr. kurbe center
FORMULAR DE CONTACT

    × Chat