Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Peeling Chimic

dr. kurbe center
PEELING CHIMIC

Peeling-ul este un tratament eficient de eliminare a liniilor fine, refacere a pielii ferme, diminuarea porilor, eliminarea petelor, iregularităților și micilor imperfecțiuni. Procedura se bazează pe îndepărtarea straturilor superficiale ale pielii cu scopul stimulării regenerării cutanate. Peelingul chimic este ușor realizat, nu are timp de recuperare, nu este dureros, nu se utilizează ace, iar efectele sunt imediate.

Procedura durează aproximativ 20 de minute.

PEELINGUL CHIMIC CU DERMAPEN

Peelingul cu Dermapen este o procedură minim invazivă, utilizată de foarte mult timp în dermatologia estetică, pentru îmbunătățirea aspectului feței și refacerea pielii prin autoregenerare.

Prin peeling se realizează îndepărtarea surplusului de straturi celulare iar mezoterapia fracționată are efect de lifting, prin refacerea fibrelor de colagen şi elastină.

PEELING CHIMIC

Peeling-ul chimic poate aduce o serie de beneficii pielii, inclusiv: 

CE ESTE PEELING CHIMIC

Peeling-ul chimic este o procedură cosmetologică non-invazivă, care utilizează substanțe chimice pentru a exfolia stratul superficial al pielii, înlăturând celulele moarte și alte impurități de pe suprafața pielii. Acest procedeu ajută la îmbunătățirea aspectului și texturii pielii, reducerea ridurilor fine, a petelor pigmentare și a porilor dilatați.

Peeling-ul chimic poate fi realizat cu diferite substanțe, cum ar fi acidul glicolic, acidul salicilic, acidul tricloracetic sau fenolul, în funcție de nevoile pielii și a rezultatelor dorite. Aceste substanțe sunt aplicate pe piele timp de câteva minute, iar apoi înlăturate, împreună cu celulele moarte ale pielii.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat