Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Pedodontie

dr. kurbe center

PEDODONȚIE

Și copiii au nevoie să meargă la dentist la fel de mult ca și adulții! Nu lăsa problemele dentare ale copilului tău să se agraveze. Chiar dacă este vorba de dinții de lapte, micile carii pot avea influențe mai mari decât doar degradarea dintelui. Atunci când cel mic își schimbă dantura, este cel mai important moment dentar din viața lui. Tot atunci trebuie să te asiguri că dinții se dezvoltă corect și că sunt drepți prin stomatologia pediatrică.

Pentru că prevenția este mult mai benefică decât tratarea, noi recomandăm realizarea sigilării dentare la copii. Sigilarea dentară este o metodă preventivă, simplă și nedureroasă, prin care se aplică pe suprafețele masticatorii ale dinților un gel care conține fluor și care respectă morfologia șanțurilor.

PEDODONȚIE

Beneficiile pedodonției dentare sunt multiple și includ:

CE ÎNSEAMNĂ PEDODONȚIA?

Pedodonția (sau odontopediatria) este o ramură a stomatologiei care se ocupă de sănătatea dentară a copiilor, de la naștere până la adolescență. Pedodonția se concentrează pe prevenirea, diagnosticarea și tratarea problemelor dentare specifice copiilor, cum ar fi cariile dentare, gingivita, anomaliile de dezvoltare dentară și traumatismele dentare.

Pedodonția implică tratarea pacienților tineri într-un mod care să fie confortabil și non-stresant pentru copii, prin utilizarea tehnicilor și instrumentelor adecvate. În plus, pedodonții se concentrează pe educația copiilor și părinților cu privire la igiena orală și la prevenirea problemelor dentare.

Printre procedurile comune din pedodonție se numără: examinarea și curățarea dinților, aplicarea sigiliilor dentare pentru prevenirea cariilor, tratarea cariilor și a infecțiilor dentare, extracția dinților de lapte și lucrările dentare restaurative.

Este important ca copiii să primească îngrijire dentară adecvată de la o vârstă fragedă, pentru a preveni problemele dentare pe termen lung și pentru a dezvolta obiceiuri sănătoase de igienă orală. În acest sens, pedodonția joacă un rol esențial în menținerea sănătății dentare a copiilor și în încurajarea unui stil de viață sănătos.

PLATA ÎN RATE DIRECT ÎN CLINICĂ

Zâmbetul tău strălucitor nu trebuie să fie amânat din cauza costurilor mari! Acum poți să beneficiezi de oricare dintre serviciile noastre dentare cu plata în rate, fără avans sau garanții suplimentare. Și cel mai bun lucru? Ai nevoie doar de buletin pentru a beneficia de această ofertă! Vino astăzi la clinica noastră și obține zâmbetul pe care îl meriți, fără nicio bătaie de cap financiar.

Medici
Profilaxie Dr.Kurbe
dr. Alina Mogos
Medic Dentist specialist

TARIFE SERVICII dentară

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

suntem aici pentru dumneavoastră
program de lucru

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm
Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm
Duminică: Închis

dr. kurbe center
FORMULAR DE CONTACT

    × Chat