Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Parodontologie

dr. kurbe center

PARODONTOLOGIE

Este acea specialitate a medicinei dentare care se ocupă cu studiul întregului sistem de menținere a dinților în osul maxilar, acest sistem fiind numit parodonțiu, sau spațiu periodontal. Parodontologia studiază anatomia, fiziologia parodonțiului marginal, precum și bolile care îl afectează și posibilitățile de tratament. Cea mai comună afecțiune pe care o tratează acest domeniu este paradontoza. Aceasta este o afecțiune care se manifestă prin deteriorarea parodonțiului (structura osului și a țesuturilor care susțin și fixează dinții). 

De cele mai multe ori este caracterizată prin apariția unor infecții cauzate de bacteriile din cavitatea bucală și poate duce la probleme severe, inclusiv la pierderea danturii.

PARODONTOLOGIE

Beneficiile parodontologiei dentare sunt multiple și pot include:

CE ESTE PARODONTOLOGIA?

Paradontologia este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe diagnosticul, prevenirea și tratarea bolilor parodontale. Parodontul este țesutul care susține dinții în maxilar și mandibulă, inclusiv gingia, osul alveolar și ligamentele parodontale.

Bolile parodontale pot varia de la inflamația gingiilor (gingivită) până la afecțiuni mai grave, cum ar fi parodontita, care poate duce la pierderea dinților și afectarea sănătății generale.

Paradontologia este importantă deoarece bolile parodontale sunt comune și pot afecta negativ starea generală de sănătate a unei persoane. De exemplu, există cercetări care sugerează o legătură între bolile parodontale și afecțiuni precum diabetul, bolile cardiovasculare și chiar cancerul. Prin urmare, este important să menținem o igienă orală adecvată și să vizităm regulat un dentist pentru a preveni și trata problemele parodontale.

PLATA ÎN RATE DIRECT ÎN CLINICĂ

Zâmbetul tău strălucitor nu trebuie să fie amânat din cauza costurilor mari! Acum poți să beneficiezi de oricare dintre serviciile noastre dentare cu plata în rate, fără avans sau garanții suplimentare. Și cel mai bun lucru? Ai nevoie doar de buletin pentru a beneficia de această ofertă! Vino astăzi la clinica noastră și obține zâmbetul pe care îl meriți, fără nicio bătaie de cap financiar.

Medici
Profilaxie Dr.Kurbe
dr. Alina Mogos
Medic Dentist specialist

TARIFE SERVICII dentară

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

suntem aici pentru dumneavoastră
program de lucru

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm
Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm
Duminică: Închis

dr. kurbe center
FORMULAR DE CONTACT

    × Chat