Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Ortodontie

dr. kurbe center

ORTODONȚIE

Echilibrul aparatului dento-maxilar reprezintă un aspect important al menținerii sănătății orale și de aceea diagnosticarea precoce a anomaliilor dento-maxilare poate preveni  un tratament ortodontic mai îndelungat.

Deoarece fiecare pacient este unic și diferit, clinica Dr.Kurbe vă pune la dispoziție următoarele tipuri de aparate ortodontice :

Aparat dentar mobil; Aparat Dentar Metalic; Aparat Dentar Safir; Aparat Dentar Damon Clear; Aparat Dentar Damon Q; Aparat Dentar Spark.

ORTODONȚIE

Ortodonția poate aduce o serie de beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al sănătății dentare și a sistemului digestiv. Iată câteva dintre beneficiile ortodonției:

CE ÎNSEAMNĂ ORTODONȚIA?

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe prevenirea, diagnosticarea și tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor.

Aceasta include corectarea aliniamentului dinților, a mușcăturii și a formei maxilarelor pentru a îmbunătăți funcția orală și estetica facială. Tratamentul ortodontic poate fi realizat cu ajutorul diferitelor dispozitive, precum aparate dentare, aparate dentare invizibile sau dispozitive de retentie, in functie de nevoile specifice ale pacientului.

Scopul ortodonției este de a îmbunătăți sănătatea orală, de a preveni problemele dentare și de a crea un zâmbet frumos și sănătos.

PLATA ÎN RATE DIRECT ÎN CLINICĂ

Zâmbetul tău strălucitor nu trebuie să fie amânat din cauza costurilor mari! Acum poți să beneficiezi de oricare dintre serviciile noastre dentare cu plata în rate, fără avans sau garanții suplimentare. Și cel mai bun lucru? Ai nevoie doar de buletin pentru a beneficia de această ofertă! Vino astăzi la clinica noastră și obține zâmbetul pe care îl meriți, fără nicio bătaie de cap financiar.

Tarife Ortodonție

TARIFE ORTODONȚIE
Aparat autoligaturant Damon Ultima / pe arcadă
4800 lei
Aparat safir
3500 lei
Aparat ceramic Symetri
3000 lei
Aparat autoligaturant Damon Clear / pe arcadă
4800 lei
Aparat fix metalic / PE ARCADĂ
2200 lei
Aparat dentar Spark Unlimited
20000 lei
Aparat dentar Spark II (20 gutiere)
15000 lei
Aparat dentar Spark I (10 gutiere)
9500 lei
Gutiere Clear Correct
4000 €
Aparat mobil / PE ARCADĂ
1000 lei
Aparat incognito / PE ARCADĂ
11000 lei

TARIFE SERVICII dentară

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

suntem aici pentru dumneavoastră
program de lucru

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm
Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm
Duminică: Închis

dr. kurbe center
FORMULAR DE CONTACT

    × Chat