Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Mezoterapie Cu Volite

dr. kurbe center
MEZOTERAPIE CU VOLITE

Juvederm Volite este acidul hialuronic sinonim cu Naturalețe si reprezintă ultima inovație ce se adresează îmbunătățirii calității pielii, cu rezultate dovedite clinic cel mai nou produs de întinerire cu tehnologie din gama premium de la Juvederm.

Cum se efectueaza?

Procedura se efectuează prin injectări multiple la nivelul feței, mâinilor sau a gâtului, în funcție de necesitățile și dorințele fiecărui pacient. Procedura durează aproximativ 30 de minute, iar rezultatele sunt vizibile după prima ședință.

MEZOTERAPIE CU VOLITE

Mezoterapia cu Volite, folosind produsul Juvederm Volite, prezintă o serie de beneficii pentru piele. Iată câteva dintre acestea: 

CE ESTE MEZOTERAPIA

Mezoterapia cu Volite este un tratament cosmetic nechirurgical care constă în injectarea de acid hialuronic în straturile profunde ale pielii pentru a hidrata, a îmbunătăți textura și a reduce ridurile fine.

Acidul hialuronic este o substanță naturală prezentă în piele, care ajută la menținerea hidratării și elasticității acesteia. Cu toate acestea, nivelurile de acid hialuronic scad odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce poate duce la deshidratarea pielii și la apariția ridurilor.

Prin injectarea acidului hialuronic în straturile profunde ale pielii, mezoterapia cu Volite ajută la reînnoirea nivelurilor de acid hialuronic și la hidratarea pielii din interior. Acest lucru ajută la îmbunătățirea texturii pielii, la reducerea ridurilor și la creșterea elasticității.

Tratamentul se realizează cu ajutorul unor ace foarte fine, iar procedura este de obicei confortabilă și nedureroasă. Rezultatele sunt vizibile în mod obișnuit imediat după tratament și pot dura până la 9 luni, în funcție de persoană și de stilul de viață.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat