Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Mezoterapie cu cocktailul Dr Kurbe glow&anti aging

Mezoterapie cu cocktailul Dr Kurbe glow&anti aging

Mezoterapia este un tratament non-chirurgical de întinerire a pielii destinat diminuării zonelor problematice de pe față.
Metodă mini-invazivă, mezoterapia constă într-o serie de injecții superfine de vitamine, minerale și cocteiluri de aminoacizi în stratul mezodermal al pielii.
Cocktailul nostru este pentru:
-liftare și hidratarea pielii
– reface colagenul pierdut
– îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii
– luminează pielea/ da efect strălucitor
– Liftarea gâtului
– Definește jawline
– întinerirea decolteului
Totodata este un:
– Antioxidant puternic
– soluție de albire a pielii
– petele hiperpigmentate/ petele soare
– uniformizează nuanță închisă și/ sau neuniforma a pielii
– Reconstruiește colagenul și elasticitatea pielii
– ameliorează liniile fine și ridurile
– elimina umflatura de sub ochi
-sterge cearcănele întunecate

Pentru ca mezoterapia să fie cea mai eficientă, medicul nostru recomanda o serie de 4-6 tratamente la intervale de 4 săptămâni.

Mezoterapia cu cocktail reprezintă o tehnică terapeutică în care se administrează prin injectare subcutanată un amestec de substanțe nutritive și medicamente în derm sau în țesuturile subcutanate pentru a trata o varietate de afecțiuni. Acest amestec de substanțe nutritive și medicamente este denumit cocktail.

Cocktail-ul poate fi personalizat pentru fiecare pacient în funcție de nevoile sale individuale, iar ingredientele pot include vitamine, minerale, antioxidanți, aminoacizi și alte substanțe nutritive esențiale. În plus, cocktail-ul poate conține și medicamente care tratează problemele de sănătate ale pielii, cum ar fi ridurile, pigmentarea neuniformă, acneea sau alte afecțiuni cutanate.

Mezoterapia cu cocktail poate fi folosită pentru a trata o varietate de probleme dermatologice, inclusiv îmbătrânirea prematură a pielii, ridurile, acneea, cicatricile și petele de pigmentare. De asemenea, poate fi folosită pentru a îmbunătăți hidratarea și strălucirea pielii.

Procedura de mezoterapie cu cocktail implică injectarea cocktail-ului în țesuturile cutanate ale pielii cu ajutorul unor ace subțiri și sterile. Procedura este de obicei nedureroasă și nu necesită anestezie. Este important să se ia măsuri de igienă adecvate și să se evite expunerea la soare și la alte surse de radiații UV după procedură pentru a minimiza riscul de reacții adverse.

Deși mezoterapia cu cocktail poate fi eficientă în tratarea anumitor afecțiuni cutanate, efectele sale pot fi temporare și este posibil să fie necesare mai multe sesiuni de tratament pentru a obține rezultatele dorite. Este important să discutați cu un medic dermatolog sau cu un specialist în mezoterapie cu cocktail pentru a afla mai multe informații despre procedura, precum și despre posibile riscuri și complicații asociate cu tratamentul.

Leave a comment

× Chat