Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Mezoterapie Beauty Cocktail

dr. kurbe center
MEZOTERAPIE - BEAUTY COCKTAIL

Ce este Beauty Cocktail-ul?

Mezoterapia este cea mai populară procedură în rândul femeilor. Acesta este un tratament minim invaziv ce presupune injectarea cu un complex de vitamine, care au o gamă largă de posibilități. Procedura se realizează prin injectări multiple în piele, astfel încât substanțele să fie distribuite pe întreaga suprafață.

Procedura poate dura aproximativ 20 de minute si este realizata sub anestezie topica.

MEZOTERAPIE

Mezoterapia cu Beauty Cocktail este o procedură cosmetică non-invazivă, în care se injectează în piele un amestec de substanțe active, precum vitamine, minerale, antioxidanți și alte ingrediente benefice. Această procedură poate avea mai multe beneficii pentru piele, printre care: 

CE ESTE MEZOTERAPIA

Mezoterapia Beauty Cocktail este o procedură cosmetică minim invazivă care implică injectarea unui amestec de ingrediente active direct în piele pentru a ajuta la îmbunătățirea texturii și aspectului acesteia. Acest amestec de ingrediente este denumit „Beauty Cocktail” și poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale pacientului.

Amestecul „Beauty Cocktail” conține de obicei vitamine, minerale, aminoacizi și alte ingrediente active care ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, inclusiv a tonusului, elasticității, hidratării și fermității. Aceste ingrediente active pot fi combinate în funcție de nevoile pacientului pentru a ajuta la tratarea unei game largi de probleme ale pielii, inclusiv ridurile, acneea, petele pigmentare și cicatricile.

Procedura de mezoterapie Beauty Cocktail implică utilizarea unui dispozitiv special de injectare care introduce amestecul Beauty Cocktail în straturile mai profunde ale pielii, acolo unde aceste ingrediente pot avea cel mai mare impact. Această procedură este realizată de obicei cu anestezie locală pentru a minimiza disconfortul.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat