Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Mezoterapia Cu Dermapen

dr. kurbe center
MEZOTERAPIE CU DERMAPEN

Mezoterapia cu dermapen este procedura minim invazivă, care redă luminozitatea și fermitatea tenului. Aceasta are rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

Beneficii: Trateaza cicatriciile post acneice; Trateaza petele pigmentare; Trateaza porii dilatati; Trateaza ridurile fine

Procedura dureaza aproximativ 30 de minute.

MEZOTERAPIE cu dermapen

Mezoterapia cu dermapen este o procedură cosmetică care poate aduce o serie de beneficii pielii. Iată câteva dintre acestea: 

CE ESTE MEZOTERAPIA

Mezoterapia cu dermapen este o procedură cosmetică non-invazivă care implică utilizarea unui dispozitiv cu microace pentru a introduce substanțe nutritive în piele. Dermapen-ul este un instrument electronic care are un capat cu microace care penetrează pielea și facilitează absorbtia ingredientelor în straturile profunde ale dermei.

Procedura implică aplicarea unei soluții nutritive special formulate pentru piele, care poate conține ingrediente precum vitamine, minerale, peptide sau acid hialuronic. Aceste substanțe nutritive sunt absorbită de piele prin intermediul microcanelurilor create de dispozitivul cu microace.

În timpul procedurii, Dermapen-ul este glisat peste piele, permițând astfel penetarea substanțelor nutritive și stimulând producția de colagen și elastină, pentru o piele mai fermă și mai sănătoasă.

Procedura de mezoterapie cu dermapen poate fi utilizată pentru a trata o gamă largă de probleme estetice, cum ar fi ridurile, liniile fine, cicatricile, vergeturile, petele pigmentare și pielea neuniformă. Este o opțiune de tratament populară datorită faptului că este o procedură non-invazivă și nu necesită o perioadă lungă de recuperare.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat