Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Marionette Lines

dr. kurbe center
MARIONETTE LINES

Liniile marionetă se formează aproape de colțurile gurii, iar în timp acestea coboară gravitațional, delimitând bărbia.

Liniile marionetă pot fi corectate prin injectarea cu deosebită atenție a acidului hialuronic, acesta având efect volumetric, de susținere și de ridicare a tegumentului.

TRATAMENTUL DUTREAZA APROXIMATIV 30 DE MINUTE, IAR PENTRU A NU EXISTA NICIO DURERE SE APLICA LOCAL O ANESTEZIE TOPICA( CREMA).

MARIONETTE LINES

Estomparea marionette lines poate aduce mai multe beneficii estetice, care includ:

CE ÎNSEAMNĂ MARIONETTE LINES?

Marionette lines sunt liniile de la nivelul bărbiei către colțurile gurii, care apar odată cu înaintarea în vârstă și duc la o schimbare a aspectului feței. Acestea sunt numite așa pentru că seamănă cu liniile de la marionetele de teatru care arată expresiile feței.

Marionette lines apar ca urmare a pierderii elasticității pielii, precum și a reducerii producției de colagen și elastină în piele, care sunt responsabile pentru menținerea fermității și a elasticității acesteia. În plus, expunerea la soare, fumatul, stresul și dieta precară pot accelera procesul de îmbătrânire a pielii și apariția marionette lines.

Aceste liniile pot fi foarte inestetice și pot face ca o persoană să pară mai în vârstă sau obosită decât ar dori. Există mai multe opțiuni de tratament pentru estomparea marionette lines, cum ar fi injectările cu acid hialuronic sau cu botox, liftingul facial chirurgical sau non-chirurgical, sau terapiile cu laser.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat