Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Liposucție (lipoaspirație) – Elimină rapid grăsimea

We are waiting for you at Dr. Kurbe Center for a specialist consultation with one of our doctors

Liposucție (lipoaspirație) – Elimină rapid grăsimea

Frumusețea este un concept ce ne-a fascinat încă de la început, fiind o expresie a armoniei și a simetriei.

Cu siguranță tu ca femeie, te-ai gândit măcar o dată în viață să apelezi la tratamente estetice, fie că este vorba despre un tratament chirurgical sau non-chirurgical. Poate că forma nasului nu este așa cum îți doreșți, vrei o intervenție la nivelul sânilor, sau poate că ești proaspătă mămică și simți că abdomenul nu mai este ce a fost înainte de sarcină, pentru că grăsimea pare să se țină scai.

Este bine de știut că în ziua de astăzi poți apela la orice intervenție pentru a te simți bine în pielea ta, iar astăzi vom poveșți despre procedura de liposucție sau cum mai este cunoscută, lipoaspirație.

Ce este liposucția

Această procedura este o intervenție chirurgicală prin care grăsimea de pe oricare parte a corpului, șolduri, burtă, coapse, fese, este eliminată prin diferite tehnici medicale speciale, ajutând la obținerea siluetei dorite, prin definirea conturului corpului.

Ce este bine de știut, este faptul că efectuând această intervenție în cadrul Dr. Kurbe, garantăm faptul că organismul se va reface rapid, datorită tehnicilor folosite.

Un lucru important de menționat este că aceste tipuri de tratamente estetice nu sunt metode rapide de slăbire, ci tratamente chirurgicale. O dietă sănătoasă și exercițiile fizice nu vor putea fi înlocuite niciodată de niște intervenții, fie ele și mai puțin agresive decât altele.

Pentru a obține ceea ce îți doreșți în materie de estetică București, specialiștii noștri recomandă ca procedura de Liposucție (lipoaspirație) să fie folosită pentru a scăpa de excesele de grăsime, însă stilul de viață sănătos să fie adoptat neapărat pentru a obține cele mai bune rezultate.

Când să apelezi la liposucție

Este recomandat să apelezi la liposucție doar atunci când dieta și exercițiile fizice nu au atins rezultatele dorite, deoarece această intervenție nu este folosită pentru a oferi beneficii fizice pentru sănătate ci pentru a impunatatii aspectul fizic.

Așadar, liposucția poate fi folosită atunci când se dorește tratarea zonelor unde țesutul adipos este rezistent.

Este vitală o consultație de specialitate în prealabil, deoarece doar un medic specialist îți poate recomanda niște tratamente chirurgicale, liposucția nefiind recomandată celor cu probleme de sănătate precum diabetul zaharat, boli de imunitate sau boala arterială coronariană.

Recuperarea după liposucție

Că după orice altă intervenție chirurgicală, somnul este una dintre cele mai bune modalități de vindecare a corpului, însă există 4 stadii în recuperarea post-lipoaspirație.

Primele zile

Este necesară purtarea îmbrăcămintei compresive sau bandaje elastice pentru a acoperi zona unde s-a desfășurat procedura. Acest lucru previne apariția umflaturilor și ajută la o vindecare mai rapidă.

Săptămânile 1-2

După primele zile în care te-ai odihnit mai mult, intensitatea durerii scade, astfel te poți întoarce la muncă după două săptămâni, fără a depune însă efort fizic.

Săptămânile 3-5

După o luna, nu ar mai trebui să simți nicio durere, chiar dacă umflaturile nu au dispărut în totalitate. În momentul în care umflaturile și vânătăile vor dispărea, rezultatele vor fi din ce în ce mai placate.

Săptămâna 6

După trecerea celor 6 săptămâni, rezultatele vor fi din ce în ce mai pronunțate, însă este important să rămâi în contact cu medicul specialist și să mergi la control pentru a te asigura că ai rezultatele pe care ți le dorești.

Așa cum am menționat și la început, dacă intenționezi să efectuezi această intervenție estetică Bucureșți, sau dacă deja ai efectuat-o, ține cont de importanța sportului și a dietei echilibrate.

Vei vedea că cele trei combinate, îți vor aduce numai satisfacție!

Te așteptăm și pe tine în cadrul Dr. Kurbe Center pentru o consultație de specialitate cu unul dintre medicii nostri și vei beneficia doar de servicii de calitate.

Leave a comment

× Chat