Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Liftingul buzei superioare: îmbunătățirea aspectului facial

Liftingul buzei superioare îmbunătățirea aspectului facial

LIFTINGUL BUZEI SUPERIOARE: ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI FACIAL 

În lumea esteticii faciale, procedurile chirurgicale devin din ce în ce mai populare pentru a obține un aspect mai tânăr și mai proaspăt. Liftingul buzei superioare este una dintre aceste proceduri care a câștigat popularitate în rândul celor care doresc să își îmbunătățească aspectul facial.

Ce este liftingul buzei superioare?

Liftingul buzei superioare, cunoscut și sub denumirea de „lifting de buza superioara„, este o procedură chirurgicală estetică care vizează îmbunătățirea aspectului buzei superioare. Scopul principal al acestei intervenții este să ridice și să strângă pielea și țesuturile din zona buzei superioare, astfel încât să se obțină o conturare mai fermă și mai tânără a buzei. Această procedură poate fi efectuată independent sau în combinație cu alte proceduri estetice faciale, precum rinoplastia sau liftingul feței.

Cine este candidatul potrivit pentru liftingul buzei superioare?

Liftingul buzei superioare este o opțiune potrivită pentru persoanele care prezintă următoarele caracteristici:

  • Piele laxă sau îmbătrânită în zona buzei superioare.
  • Buza superioară căzută sau aplatizată.
  • Aspectul „gurii de fumător” sau „mărgele de gât,” cauzate de ridurile verticale ale buzei superioare.
  • Persoane care doresc să obțină un aspect mai tânăr și mai ferm al feței.

Este important să discutați cu un chirurg estetician pentru a evalua dacă sunteți un candidat potrivit pentru această procedură și pentru a discuta așteptările dvs. individuale.

Procedura ligting buza superioară:

Procedura de lifting al buzei superioare este efectuată sub anestezie locală sau sedare, în funcție de preferințele pacientului și indicațiile medicale. Iată pașii tipici ai procedurii:

Marcare: Chirurgul marchează zona care urmează să fie tratată, stabilind punctele de incizie și direcția de tracțiune.

Incizii: Se fac incizii mici în interiorul sau în apropierea marginii roșii a buzei superioare. Aceste incizii sunt discrete și nu vor fi vizibile în mod obișnuit după vindecare.

Ridicarea și strângerea: Chirurgul ridică și strânge pielea și țesuturile din zona buzei superioare pentru a corecta căderea sau laxitatea.

Închiderea inciziilor: Inciziile sunt închise cu atenție cu ajutorul suturilor fine.

Rezultatele procedurii pot fi vizibile imediat, iar majoritatea pacienților se pot întoarce la activitățile lor obișnuite în câteva zile.

Beneficiile liftingu-lui:

Beneficiile liftingului buzei superioare includ:

Îmbunătățirea aspectului buzei superioare.

Aspect mai tânăr și mai proaspăt al feței.

Rezultate durabile în timp.

Liftingul buzei superioare este o procedură chirurgicală eficientă pentru cei care doresc să îmbunătățească aspectul buzei superioare și să obțină un aspect mai tânăr al feței. Cu toate acestea, este important să consultați întotdeauna un chirurg estetician experimentat pentru a discuta opțiunile, a vă stabili așteptările și a evalua dacă sunteți un candidat potrivit pentru această procedură. Dacă este efectuată corect, liftingul buzei superioare poate oferi rezultate frumoase și naturale, îmbunătățind încrederea și satisfacția pacientului.

Leave a comment

× Chat