Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Lifting Sprancene

dr. kurbe center
LIFTING SPRÂNCENE

Liftingul de sprâncene este o procedură prin care se poate obține un aspect mai neted al frunții, o privire mai luminoasă și o înfățișare mai tinerească.

Liftingul sprâncenelor cu fire de suspensie mono este o metodă nechirugicală de ridicare a sprâncenelor care se realizeaza cu anestezie locala.

Durata procedurii este de 30-40 de minute și este nedureroasă.

LIFTING SPRÂNCENE

Liftingul sprâncenelor poate oferi numeroase beneficii, printre care se numără:

CE ÎNSEAMNĂ LIFTING SPRÂNCENE?

Liftingul sprâncenelor este o procedură estetică care ajută la ridicarea și conturarea sprâncenelor pentru a crea un aspect mai tânăr și mai luminos al feței. Scopul procedurii este de a corecta semnele de îmbătrânire ale pielii, cum ar fi pielea lăsată și ridurile, și de a îmbunătăți simetria și forma sprâncenelor.

Procedura poate fi efectuată în mai multe moduri, în funcție de preferințele și nevoile pacientului. Una dintre cele mai comune metode este liftingul sprâncenelor cu firul tensionat sau „brow lift with threads”. Aceasta implică introducerea unor fire subțiri sub piele, care sunt apoi trase într-un mod strategic pentru a ridica și a contura sprâncenele. Această metodă are avantajul de a fi o procedură minim invazivă, cu o recuperare rapidă și efecte de durată.

O altă metodă populară de lifting al sprâncenelor este liftingul cu botox, cunoscut și sub numele de „botox brow lift”. Această procedură implică injectarea de toxina botulinică în mușchii din zona sprâncenelor, pentru a relaxa mușchii care trag sprâncenele în jos și pentru a permite celorlalți mușchi să ridice sprâncenele. Rezultatul este o ridicare subtilă a sprâncenelor și o îmbunătățire a aspectului general al feței.

Liftingul sprâncenelor poate fi, de asemenea, realizat prin proceduri chirurgicale precum liftingul frontal endoscopic, care implică utilizarea unor instrumente specializate pentru a ridica și a reanima sprâncenele prin intermediul unor incizii mici în scalp.

Indiferent de metoda aleasă, liftingul sprâncenelor poate oferi beneficii semnificative pentru aspectul feței și poate ajuta la îmbunătățirea stimei de sine și a încrederii în sine.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat