Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Lifting Facial Cu Fire Pdo

dr. kurbe center
LIFTING FACIAL CU FIRE PDO

Interventia de lifting facial cu fire de suspensie resorbabile are ca scop eliminarea excesului tegumentar facial, repoziţionarea sistemului musculoaponevrotic al feţei, eliminarea ridurilor de la nivelul obrazului şi gâtului.

Această intervenţie se adresează pacienţilor cu vârste cuprinse între 30 şi 85 ani. Vârsta optimă la care beneficiile intervenţiei sunt maxime se situează între 35 şi 55 ani. Cele mai bune rezultate din punct de vedere psihologic şi social sunt la pacientul tânăr. La pacientul tânăr calitatea pieli este bună şi rezultatele vor fi cu atât mai fiabile.

Intervenția durează aproximativ 40 minute.

LIFTING FACIAL CU FIRE PDO

Liftingul facial cu fire PDO are o serie de beneficii pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic și să încetinească procesul de îmbătrânire a pielii. Printre acestea se numără:

CE ÎNSEAMNĂ LIFTING FACIAL CU FIRE PDO?

Liftingul facial cu fire PDO (polydioxanone) este o procedură cosmetică minim invazivă, care are ca scop îmbunătățirea fermității și elasticității pielii. Acesta implică utilizarea unor fire subțiri, sterile, din material biodegradabil, care sunt inserate în țesutul facial și trase în sus, astfel încât să ridice și să strângă pielea.

Firele PDO sunt fabricate dintr-un material folosit în mod obișnuit în intervențiile chirurgicale, fiind sigure și bine tolerate de organism. Acestea sunt introduse sub piele prin intermediul unor ace subțiri, iar apoi sunt trase în sus și prinderea în poziție prin intermediul unor ancore mici.

În timp, firele PDO se dizolvă treptat în organism, dar efectul liftingului poate dura între 6 și 12 luni sau chiar mai mult, în funcție de tipul de fire utilizat și de reacția organismului la procedură.

Liftingul facial cu fire PDO este o procedură rapidă, cu o recuperare rapidă și rezultate imediate. De obicei, pacienții pot reveni la activitățile lor zilnice imediat după procedură.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat