Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Lifting Buza Superioara

dr. kurbe center
LIFTING BUZĂ SUPERIOARĂ

Liftingul chirurgical al buzei superioare este procedura chirurgicală, care constă în remodelarea buzei superioare.

Cum se realizează liftingul buzei superioare (liplift)?

Primul pas pentru realizarea acestei proceduri este programarea unei consultații în cadrul căreia alături de medicul specialist veți alege cea mai bună metodă pentru atingerea obiectivelor şi obținerea rezultatelor dorite.

Intervenția se realizeaza sub anestezie locală şi durează în jur de 30 minute. Printr-o incizie poziționată la baza nasului, se îndepartează excesul tegumentar si se va obține volumizarea buzei superioare, redefinirea filtrumului si a conturului căt şi repoziționarea colțurilor buzei superioare.

LIFTING BUZĂ SUPERIOARĂ

Liftingul buzei superioare poate oferi o serie de beneficii pentru pacientele care își doresc un aspect mai tineresc și mai atractiv al buzelor. Iată câteva dintre cele mai comune beneficii ale acestei proceduri: 

CE ESTE LIFTING-UL?

Liftingul buzei superioare este o procedură estetică care are ca scop îmbunătățirea aspectului buzei superioare prin ridicarea acesteia. Acesta este, de obicei, realizat prin intermediul unei proceduri de injectare cu acid hialuronic sau prin intermediul unei proceduri chirurgicale.

În cazul procedurii de injectare, medicul va injecta cu atenție acid hialuronic în zona buzei superioare, în zonele selectate strategic, pentru a crea un aspect mai plin și mai ridicat al buzei. Acidul hialuronic este un material de umplutură natural care se descompune treptat în corp și are un efect temporar, necesitând o reinjecție periodică pentru a menține rezultatele dorite.

În cazul procedurii chirurgicale, medicul va face o incizie mică la baza nasului și va utiliza instrumente chirurgicale pentru a ridica și a fixa buza superioară într-o poziție mai ridicată. Această procedură poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală, în funcție de preferința pacientului și de complexitatea intervenției.

Beneficiile liftingului buzei superioare includ creșterea volumului și ridica buza superioară pentru un aspect mai tineresc și mai atractiv. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea asimetriei buzelor și poate fi utilizat în combinație cu alte proceduri estetice, cum ar fi augmentarea buzelor.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat