Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Injectarea feselor cu acid hialuronic: O cale sigură și eficientă

Injectarea feselor cu acid hialuronic: O cale sigură și eficientă

 

INJECTAREA FESELOR CU ACID HIALURONIC: O CALE SIGURĂ ȘI EFICIENTĂ

În ultimii ani, procedura de injectare a feselor cu acid hialuronic a devenit din ce în ce mai populară în rândul celor care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic și să obțină fese mai voluptuoase. Această metodă non-chirurgicală oferă rezultate imediate și minimele riscuri asociate intervențiilor chirurgicale.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic estetic este o formă de acid hialuronic utilizată în industria estetică și medicală pentru a îmbunătăți aspectul pielii, reduce ridurile și pentru a corecta deficiențele de volum în diverse zone ale feței și corpului. Acest acid hialuronic este derivat în mod sintetic sau din surse naturale, precum bacteriile sau culturile celulare, și este utilizat pentru a oferi un aspect mai tânăr și mai plin pielii sau pentru a corecta anumite imperfecțiuni estetice.

Cum funcționează acidul hialuronic estetic?

Acidul hialuronic este o substanță naturală prezentă în piele, care are capacitatea de a atrage și de a păstra apă, menținând astfel hidratarea și volumul acesteia. Cu toate acestea, pe măsură ce înaintăm în vârstă, nivelul de acid hialuronic din piele scade, ceea ce poate duce la pierderea volumului, apariția ridurilor și a liniilor fine.

Acidul hialuronic estetic este utilizat pentru a compensa această pierdere de volum și pentru a hidrata pielea în profunzime. Atunci când este injectat în piele, acesta atrage apa și creează un efect de umplere care poate reduce vizibil ridurile, liniile fine și potențați aspectul pielii.

Procedura de injectare a feselor cu acid hialuronic

  1. Consultația inițială: Primul pas înainte de a decide să vă injectați fesele cu acid hialuronic este consultarea cu un medic estetician sau un chirurg plastic. În timpul consultației, veți discuta așteptările dvs., veți primi informații despre procedură și veți putea adresa întrebări pentru a vă asigura că sunteți bine pregătit pentru tratament.
  2. Procedura: Injectarea feselor cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă și durează în mod obișnuit între 30 de minute și o oră. Medicul vă va injecta cu atenție acid hialuronic în fese, folosind un ac subțire, iar în timpul procedurii se poate administra și un anestezic local pentru a reduce disconfortul.
  3. Recuperarea: După procedură, puteți reveni la activitățile zilnice normale, dar este posibil să experimentați ușoare umflături, roșeață sau sensibilitate în zona tratată. Aceste efecte secundare sunt în general temporare și se rezolvă în câteva zile până la câteva săptămâni.

Beneficiile injectării feselor cu acid hialuronic

  • Rezultate imediate: Unul dintre principalele avantaje ale acestei proceduri este că puteți vedea rezultatele imediat după tratament.
  • Non-chirurgical: Nu necesită incizii chirurgicale, anestezie generală sau perioade lungi de recuperare, ca în cazul procedurilor chirurgicale pentru augmentarea feselor.
  • Reversibilitate: Dacă nu sunteți mulțumit de rezultate, acidul hialuronic poate fi dizolvat cu ajutorul unei enzime speciale.

Cine poate efectua această procedură

Procedura de injectare a feselor cu acid hialuronic este potrivită pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească forma, volumul sau conturul feselor. Cu toate acestea, este important să aveți așteptări realiste și să discutați deschis cu medicul vostru despre dorințele voastre și opțiunile disponibile.

Injectarea feselor cu acid hialuronic reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care doresc să obțină fese mai pline și rotunde fără a apela la o intervenție chirurgicală majoră. Cu condiția să fie efectuată de un medic experimentat și într-un mediu sigur, această procedură poate oferi rezultate impresionante și naturale. Cu toate acestea, este esențial să faceți o cercetare amănunțită și să vă consultați cu un specialist înainte de a lua o decizie.

Contur și eleganță redefinează-ți silueta cu Injectarea feselor cu acid hialuronic! Cu rezultate imediate, poți obține un posterior ferm și tonifiat. La Dr. Kurbe Center, transformăm dorințele tale în realitate. Alege să fii mai încrezătoare și să strălucești în fiecare moment.

Programează-te acum pentru a experimenta magia injectării cu acid hialuronic!

Comments (1)

Foarte tare, nu m-am gandit ca e posibil asa ceva

Leave a comment

× Chat