Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Injectare cu Ellanse

dr. kurbe center
INJECTARE CU ELLANSE

ELLANSE este un nou produs de injectare care stimuleaza colagenul propriu, având un puternic efect de întinerire. Injectarea cu Ellanse este un tratament estetic care utilizează un material de umplere injectabil pentru a restaura volumul și a estompa ridurile și liniile fine ale feței. Acest material de umplere este compus din microparticule de poli-caprolactonă (PCL), un polimer biodegradabil și biocompatibil cu organismul uman.

INJECTARE CU ELLANSE

Există mai multe beneficii ale injectării cu Ellanse, printre care:

CE ÎNSEAMNĂ INJECTARE CU ELLANSE?

Ellanse este un tip de filler injectabil care poate fi utilizat pentru a trata semnele de îmbătrânire ale pielii, cum ar fi ridurile și pierderea volumului facial.

Este fabricat din microsferuri de poli-caprolactonă, un material biodegradabil care se descompune treptat în corp. Acest material este combinat cu un gel purificat de carboximetilceluloză, care ajută la administrarea injectabilă a produsului și la menținerea acestuia în locul tratat.

Injectarea cu Ellanse se face de obicei într-un cabinet medical, de către un medic specializat în tratamente estetice. Procedura poate dura aproximativ 30-60 de minute, în funcție de zona care va fi tratată. Înainte de procedură, se poate aplica o cremă anestezică pentru a reduce disconfortul pacientului.

Medicul injectează Ellanse în stratul median al pielii, în zonele afectate de riduri sau pierdere de volum. Aceasta poate include obraji, linia maxilarului, bărbia, sprâncenele sau gâtul. După injectare, medicul poate masajul ușor zona tratată pentru a distribui uniform produsul.

Rezultatele injectării cu Ellanse pot dura între 1-4 ani, în funcție de tipul de Ellanse utilizat și de zona tratată. În timp, produsul este absorbit treptat de corp, dar poate îmbunătăți și stimula producția de colagen, oferind astfel un efect de îmbunătățire pe termen lung a aspectului pielii.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat