Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Ingrosare de penis cu acid hialuronic

dr. kurbe center
ÎNGROȘARE PENIS

Îngroșarea penisului cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă.

Intervenția presupune injectarea cu acid hialuronic pe toată circumferința penisului. Intervenția se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică), astfel că pacientul nu va resimți durere sau disconfort pe perioada procedurii. După intervenție pacientul trebuie să respecte indicațiile medicului și să adopte o igienă intimă corespunzătoare, pentru a evita complicațiile.

Zona va fi inflamată câteva zile, în funcție de organismul fiecărui pacient. Cantitatea de acid hialuronic injectată se va stabili împreună cu medicul specialist. Procedura in sine dureaza aproximativ 30 de minute, iar rezultatele se vad imediat.

ÎNGROȘARE PENIS

Îngroșarea penisului cu acid hialuronic este o procedură estetică care implică injectarea de acid hialuronic în țesuturile penisului pentru a crește diametrul acestuia. Acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în mod normal în organism, dar poate fi produs și în laborator. Există câteva beneficii potențiale asociate cu îngroșarea penisului, printre care:

CE ÎNSEAMNĂ ÎNGROȘAREA PENISULUI?

Îngroșarea penisului este un serviciu estetic care implică utilizarea unor tehnici și proceduri pentru a crește circumferința sau diametrul penisului. Aceasta este o procedură care poate fi realizată doar de către un medic specializat, care are experiență în utilizarea tehnicilor de augmentare peniană.

Îngroșarea penisului cu acid hialuronic este o procedură relativ rapidă, care durează aproximativ 30 de minute și nu necesită spitalizare. De asemenea, există puțină durere asociată cu această procedură și pacienții pot reveni la activitățile lor normale în câteva zile după procedură.

Este important să subliniem că efectele îngroșării penisului cu acid hialuronic sunt temporare, de obicei durând între 6 luni și un an.

Există mai multe tehnici și proceduri utilizate în îngroșarea penisului, inclusiv injectarea de grăsime, injectarea de filler, inserarea de implanturi sau utilizarea de dispozitive de tracțiune. Fiecare dintre aceste metode poate avea avantaje și dezavantaje, iar medicul va discuta cu pacientul pentru a decide care este cea mai bună opțiune pentru nevoile și obiectivele acestuia.

Este important să se înțeleagă că îngroșarea penisului este o procedură estetică, nu o necesitate medicală, și că există riscuri asociate cu orice intervenție chirurgicală sau procedură estetică. De asemenea, rezultatele pot fi variabile, iar pacienții trebuie să aibă așteptări realiste și să înțeleagă că această procedură poate fi costisitoare și poate necesita timp de recuperare.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat