Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Implanturile dentare: O soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă

Implanturile dentare: O soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă

Implanturile dentare: O soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă

Un zâmbet frumos și sănătos este un atribut valoros pentru fiecare individ. Cu toate acestea, există situații în care dinții pot fi pierduți din diverse motive, cum ar fi cariile, traumatismele sau bolile gingivale avansate. Din fericire, tehnologia modernă a adus o soluție eficientă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă – implanturile dentare.

Un implant dentar este o procedură chirurgicală prin care un dinte artificial este plasat în osul maxilar sau mandibular pentru a înlocui un dinte pierdut. Aceste implanturi sunt realizate din titan sau materiale similare, care sunt bine tolerate de organism și se integrează în mod natural în structura osoasă.

Un prim pas important în procesul de implant dentar este consultația la o clinică stomatologică sau o clinică dentară specializată, precum Dr. Kurbe. Aici, pacientul va fi evaluat de un medic dentist cu experiență din cadrul clinicii noastre, care va stabili dacă implanturile dentare sunt potrivite pentru cazul său particular. În cadrul acestei consultații, medicul va discuta și despre prețul implanturilor dentare, deoarece costul poate varia în funcție de complexitatea cazului și de necesitățile individuale ale pacientului – însă ofertele dentare la Dr. Kurbe sunt avantajoase pentru orice buzunar.

După ce s-a stabilit planul de tratament și s-au obținut toate informațiile necesare, se poate programa intervenția propriu-zisă în clinica stomatologică specializată în implanturi dentare – Dr. Kurbe. Clinica noastră stomatologică dispune de echipamente moderne și personal medical bine pregătit, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune servicii.

Procedura de inserare a implantului dentar necesită o intervenție chirurgicală minoră, care este efectuată sub anestezie locală. În timpul intervenției, medicul specialist Dr. Kurbe va plasa implanturile în osul maxilar sau mandibular, unde vor avea rolul de a susține coroana dentară artificială. După aceasta, este necesară o perioadă de vindecare în care osul se va integra în jurul implanturilor și se va forma o bază solidă pentru dantura artificială.

Odată ce procesul de vindecare este finalizat, se poate realiza fixarea coroanei dentare artificiale pe implant. Această coroană este confecționată pentru a se potrivi perfect cu celelalte dinți naturali și să ofere un aspect estetic impecabil.

Implanturile dentare reprezintă o soluție durabilă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea oferă o funcționalitate similară cu a dinților naturali și pot rezista pe termen lung dacă sunt îngrijite corespunzător. Igiena orală riguroasă, vizitele regulate la medicul dentist și evitarea obiceiurilor dăunătoare, cum ar fi fumatul sau mestecatul excesiv de tare, sunt factori esențiali pentru menținerea sănătății și longevității implanturilor dentare.

Astfel că implanturile dentare reprezintă o opțiune excelentă pentru înlocuirea dinților lipsă. Prin intermediul clinicii stomatologice specializate Dr. Kurbe și cu ajutorul unuia dintre medicii noștri dentiști calificați, pacienții pot beneficia de un tratament personalizat și de o dantură estetică și funcțională. Investiția în implanturi dentare poate fi considerată un pas înainte către un zâmbet sănătos și atrăgător pe termen lung.

Te așteptăm cu drag:

E-mail: contact@drkurbe.com

Telefon:

0774 410 373

0774 410 374

0774 410 375

Adresă: Strada Delea Nouă 23, București 030925

Leave a comment

× Chat