Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Implantul mamar

dr. kurbe center
IMPLANT MAMAR​

Mamoplastia de augmentare mamară este o procedură chirurgicală estetică care implică plasarea unor implanturi mamare pentru a mări dimensiunea și a îmbunătăți forma sânului. Aceasta poate fi efectuată pentru o varietate de motive, inclusiv pentru a corecta asimetria mamelor, a restaura volumul după pierderea de greutate sau după naștere, sau pur și simplu pentru a îmbunătăți aspectul fizic și încrederea în sine a pacientului.

În timpul procedurii, chirurgul va face o incizie sub sân, în jurul areolei sau în axila, pentru a crea un spațiu în țesutul mamar unde va fi plasat implantul. Implanturile mamare pot fi realizate din silicon, soluții saline sau alte materiale. După ce implanturile sunt plasate în poziție, inciziile sunt închise și se aplică pansamente pentru a ajuta la vindecarea rănilor.

Timpul de recuperare variază în funcție de pacient și de complexitatea intervenției chirurgicale, dar în general, pacienții pot reveni la activitățile normale în câteva zile până la câteva săptămâni după procedură. Este important să urmați instrucțiunile medicului pentru a asigura o recuperare rapidă și fără complicații.

Intervenția chirurgicală se realizează sub anestezie generală și durează aproximativ 60 de minute.

După operație

Durerile sunt importante în primele zile după operație și trebuit urmat un tratament analgetic. Tratamentul cu antibiotice va dura 7 zile. Trebuie evitată purtarea centurii de siguranță timp de cel puțin 3 săptămâni, la fel ca și condusul mașinii.

După 3 săptămâni de la operație pacienta trebuie să îți maseze sânii pentru a reduce riscul de formare a capsulei. 

PENTRU MAI MULTE DETALII VĂ INVITĂM PENTRU UN CONSULT CU MEDICII CLINICI NOASTRE.

implant mamar

Un implant mamar este o intervenție chirurgicală estetică în care se introduce o proteză de silicon sau alt material în sân pentru a-i mări volumul sau a-i îmbunătăți forma. Implanturile mamare sunt adesea folosite pentru a crește dimensiunea sânilor, pentru a corecta diferențele de mărime sau pentru a reconstrui sânii după o mastectomie.

Implanturile mamare pot fi de mai multe tipuri, inclusiv implanturi cu soluție salină sau cu silicon, și pot fi plasate sub mușchiul pectoral sau sub țesutul glandular al sânului. Procedura poate fi efectuată sub anestezie generală sau locală și poate dura câteva ore.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat