Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Implant mamar sau mărirea sânilor cu implant silicon: O decizie care schimbă viața

Laughing,Woman,Chooses,Breast,Implants,From,Doctor.,Doctor,Offers,Girl

Implant mamar sau mărirea sânilor cu implant silicon: O decizie care schimbă viața

Când vine vorba de mărirea sânilor, fie că este vorba despre o decizie estetică sau una necesară din punct de vedere medical, alegerea unui implant mamar este un pas major pe care multe femei îl fac pentru a-și îmbunătăți încrederea în sine și calitatea vieții. Însă, înainte de a lua această decizie importantă, este esențial să înțelegem procesul, opțiunile disponibile și ce presupune implicarea într-o astfel de intervenție chirurgicală.

Ce este un implant mamar?

Un implant mamar este un dispozitiv medical utilizat pentru a mări sau a reconstrui sânii. Aceste implanturi sunt de obicei silicoane sau soluție salină și sunt plasate în sân sub țesutul existent sau sub mușchiul pectoral. Această intervenție chirurgicală poate fi realizată pentru a corecta diferențele de dimensiune între sâni, pentru a restabili forma și volumul după o intervenție chirurgicală precum mastectomia sau pentru a îmbunătăți tot ceea ce inseamna simetric atunci cand vine vorba despre aspectul general al sânilor.

Ce implică procesul de mărire a sânilor?

Procesul de mărire a sânilor cu implant silicon începe cu o consultare detaliată cu un chirurg plastician experimentat. În timpul consultării, chirurgul va evalua starea generală de sănătate a pacientului, va discuta obiectivele și așteptările acestuia și va recomanda opțiunile potrivite de tratament. După aceasta, se va programa intervenția chirurgicală propriu-zisă, care poate presupune mărirea sânilor cu implant mamar sau chiar mastopexie, cunoscută și drept lifting mamar.

În timpul intervenției chirurgicale de mărire a sânilor cu implanturile mamare, chirurgul va face o incizie într-un loc strategic, cum ar fi sub sân, în jurul aureolei sau în pliul sub sân, pentru a minimiza cicatricile vizibile. Apoi, implantul siliconic va fi plasat în cavitatea creată și va fi poziționat pentru a obține simetria și forma dorite. După ce implantul este poziționat corect, incizia va fi închisă și se va aplica un bandaj compresiv.

Ce este mastopexia?

Mastopexia, cunoscută și sub numele de lifting mamar, este procedura chirurgicală utilizată pentru a ridica și a remodela sânii căzuți sau lăsați. Această intervenție este destinată să îmbunătățească conturul și aspectul sânilor, eliminând excesul de piele și re-poziționând țesutul mamar pentru a obține un aspect mai ferm și mai tânăr. Procesul de mastopexie implică realizarea de incizii strategice în jurul sânilor, îndepărtarea pielii excesive și a țesutului glandular, re-pozitionarea mamelonului și a aureolei și închiderea inciziilor pentru a obține un rezultat estetic plăcut și natural. Această procedură poate fi benefică pentru femeile care au experimentat căderea sânilor din cauza îmbătrânirii, alăptării, pierderii în greutate sau altor factori, oferindu-le oportunitatea de a-și recăpăta încrederea și confortul în propriul corp.

De ce ar trebui să alegi Dr. Kurbe Center?

La Dr. Kurbe Center, clinica estetica Bucuresti, ne dedicăm sănătății și fericirii pacienților noștri. Cu o echipă de chirurgi plasticieni experimentați și calificați, ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și rezultate sigure și satisfăcătoare. În plus, beneficiem de cele mai recente tehnologii și proceduri pentru a asigura o experiență confortabilă și o recuperare rapidă pentru pacienții noștri. Pentru mai multe informații despre procedură, dar și pentru a afla implant mamar preturi, nu ezita să ne contactezi.

Cu o viziune orientată către satisfacția pacientului și un angajament față de excelența medicală, Dr. Kurbe Center, clinica Bucuresti, este alegerea potrivită pentru femeile care doresc să-și îmbunătățească aspectul și încrederea în sine prin mărirea sânilor cu implant silicon. Contactează-ne astăzi pentru o consultație și descoperă cum putem transforma visul tău în realitate!

Leave a comment

× Chat