Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Hydrafacial: Tratamente faciale

dr. kurbe center
HYDRAFACIAL: TRATAMENTE FACIALE

Tratamente faciale cu HydraFacial

Tratamentul facial cu Hydrafacial este o procedură non-invazivă și avansată de îngrijire a pielii, care combină mai multe etape pentru a revitaliza și rejuvena tenul. Tratamentul Hydrafacial poate fi personalizat pentru a aborda diverse probleme ale pielii, cum ar fi acneea, ridurile, petele pigmentare sau textura neuniformă. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să obțină o piele mai sănătoasă și strălucitoare, fără perioade de recuperare lungi sau disconfort semnificativ.

De obicei, rezultatele sunt vizibile imediat, iar procedura poate fi efectuată într-un timp relativ scurt, ceea ce face ca Hydrafacial să fie o alegere populară în industria de îngrijire a pielii.

Hydrafacial

Tratamentele faciale cu Hydrafacial oferă o serie de beneficii pentru piele, fiind recunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăți aspectul și sănătatea tenului. Iată câteva dintre principalele beneficii ale acestor tratamente:

Tratamente faciale

Tratamentele faciale sunt proceduri destinate să îmbunătățească aspectul pielii feței și să ofere o senzație de relaxare și revitalizare. Acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi oricărui tip de ten.

Tratamentul facial este adaptat nevoilor individuale ale fiecărui client, în funcție de tipul de ten, problemele specifice și preferințele personale.

Este recomandat să consultați un specialist în îngrijirea pielii pentru a alege cel mai potrivit tratament facial pentru dumneavoastră.

 

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat