Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Hiperhidroza

dr. kurbe center
HIPERHIDROZĂ

Hiperhidroza este, de fapt, transpirația excesivă. Această afecţiune reprezintă, de fapt, un răspuns exagerat dat de glandele sudoripare, consecinţa sa fiind cresterea cantităţii de transpirație, peste limita considerată normală.

Tratamentul hiperhidrozei se efectuează prin injectarea cu botox (toxină botulinică) la nivelul zonei/zonelor afectate: tălpi, axile, palme, ceafă.

Procedura durează aproximativ 20 de minute, în funcție de pacient. Remanența, conform producătorului, este cuprinsă între 6 și 8 luni, în funcție de organismul pacientului, dar și de stilul acestuia de viață.

HIPERHIDROZĂ

Injectarea cu toxina botulinică (Botox) poate fi o opțiune eficientă de tratament pentru hiperhidroza la nivelul tălpilor, axilelor, palmelor și ceafă. Beneficiile tratamentului includ:

CE ÎNSEAMNĂ HIPERHIDROZA?

Hiperhidroza este o afecțiune medicală caracterizată prin transpirație excesivă, care poate afecta diferite părți ale corpului, inclusiv axilele, palmele, tălpile picioarelor, fața sau alte zone ale corpului. Aceasta poate fi o problemă emoțională și socială semnificativă pentru pacienți, afectându-le încrederea în sine și calitatea vieții.

Hiperhidroza poate fi clasificată în două tipuri: hiperhidroza primară și hiperhidroza secundară. Hiperhidroza primară este o afecțiune medicală idiopatică (fără cauză cunoscută) și se caracterizează prin transpirație excesivă fără o cauză aparentă. În general, hiperhidroza primară afectează axilele, palmele și/sau tălpile picioarelor, dar poate afecta și alte zone ale corpului. Hiperhidroza secundară este cauzată de o altă afecțiune medicală sau de utilizarea anumitor medicamente și poate afecta și alte părți ale corpului.

Printre cauzele hiperhidrozei se numără:

  • Factori genetici: hiperhidroza poate fi moștenită de la unul sau ambii părinți.
  • Schimbările hormonale: hiperhidroza poate fi declanșată de schimbările hormonale, cum ar fi cele care apar în timpul adolescenței sau în timpul menopauzei.
  • Stresul emoțional: stresul emoțional poate declanșa transpirația excesivă la unii oameni.
  • Anumite boli: boli precum diabetul zaharat, hipertiroidismul și bolile de inimă pot declanșa hiperhidroza secundară.
  • Anumite medicamente: anumite medicamente pot cauza hiperhidroza secundară.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat