Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Hialuronidaza

dr. kurbe center
HIALURONIDAZA

Tratamentul cu hialuronidază este folosit pentru topirea acidului hialuronic introdus în exces, când acesta a migrat.

Procedura presupune injectarea unei substanțe, care în doar câteva ore va topi acidul hialuronic, iar forma și volumul buzelor tale isi vor repacapa apectul natural.

Procedura durează maxim 15 de minute, iar rezultatul îl veți putea observa după aproximativ 2 zile de la efectuarea tratamentului.

HIALURONIDAZA

Hialuronidaza poate avea o serie de beneficii în medicină, în special în ceea ce privește tratamentele estetice și anestezia locală. Iată câteva dintre acestea:

CE ESTE HIALURONIDAZA?

Hialuronidaza este o enzimă care descompune acidul hialuronic, o substanță naturală prezentă în mod obișnuit în organismul uman și care face parte din structura țesuturilor conjunctive, inclusiv a pielii și a cartilajelor.

Această enzimă este secretată în mod natural în organism, dar poate fi, de asemenea, produsă și în laborator pentru utilizare în scopuri medicale. Hialuronidaza este utilizată în principal în medicină pentru a spori eficacitatea altor tratamente, precum injecțiile cu acid hialuronic sau anestezia locală.

De exemplu, în cazul injecțiilor cu acid hialuronic, hialuronidaza este adesea utilizată pentru a reduce riscul de apariție a efectelor secundare și pentru a îmbunătăți absorbția substanței injectate. De asemenea, hialuronidaza poate fi utilizată pentru a ajuta la administrarea anesteziei locale înainte de anumite intervenții chirurgicale sau proceduri.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat