Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Fațetele Dentare: Procedura, Îngrijirea și Beneficiile unui Zâmbet de Hollywood 

Image

Fațetele Dentare: Procedura, Îngrijirea și Beneficiile unui Zâmbet de Hollywood 

Zâmbetul tău vorbește înaintea ta… Unii iau în considerare acestă expresie, unii aleg să o neglijeze o mare parte din viață, dar într-un final cu toții ne dorim să avem un zâmbet radiant, iar noi îți propunem soluția pentru această dilemă: fațete dentare.  

Indiferent ce părere ai despre această expresie, este cert că un zâmbet frumos și perfect aliniat îți aduce o satisfacție cum puține alte lucruri o pot face. Fațetele dentare reprezintă calea cea mai rapidă de a te bucura de zâmbetul pe care ți l-ai dorit dintodeauna.  

Ele sunt construcții protetice, care se pun pe fiecare dinte, cu scopul de a îmbunătăți aspectul dinților naturali. Practic, datorită progresului tehnologic din ultimii ani, puteți obține zâmbetul mult dorit printr-un proces rapid, eficient și minim-invaziv.  

Acesta este și motivul pentru care acest tip de procedură dentară a devenit atât de populară în ultimii ani. La finalul tratamentului, rezultatele sunt mereu mulțumitoare pentru pacienții noștri, cărora li se oferă oportunitatea de a zâmbi din nou cu încredere. 

Procesul de a-ți pune fațete dentare 

Înainte să iei decizia de a-ți fațeta dinții este fundamental să iei mai multe aspecte în considerare. Este esențial să îți rezolvi  toate problemele dentare pe care le ai în prezent, cum ar afecțiunile parodontale, cariile sau problemele ce țin de poziționarea dinților. În acest fel, la sfârșit vei beneficia de dinți frumoși și sănătoși și vei evita durerile neplăcute. În secțiunea noastră de blog găsești înformații utile despre toate aceste tratamente. 

Odată ce dinții sunt perfect sănătoși, urmează o consultație la medicul stomatolog care se va ocupa de fațetele dentare. Misiunea lui este de a înțelege cu exactitate dorințele pacientului, în termeni de culoare, formă și aspect. De asemenea, se vor realiza fotografii detalite și se vor stabili modele de studiu pentru diagnostic. În colaborare cu tehnicianul dentar, care dispune de mijloace tehnologice avansate, se va realiza o simulare a aspectului viitoarelor fațete și se va determina dacă rezultatele corespund așteptărilor inițiale.  

Dacă funcționalitatea și aspectul sunt conforme cu cerințele medicului, urmează etapa de realizare a fațetelor în laborator, după care dinții trebuiesc șlefuiți și pregățiti pentru montare. Nu îți face griji, în unele cazuri șlefuirea este aproape insesizabilă sau realizată într-o măsură foarte mică, în funcție de fiecare pacient. 

După ce toate aceste etape au fost îndeplinite cu succes, fațetele mai trebuie cimentate și sunt gata să fie montate pe dinții naturali. Atât este de ușor să te bucuri de încrederea și frumusețea pe care ți-o oferă un zâmbet radiant. 

Cum trebuie să ai grijă de fațetele dentare 

Dincolo de avantajele de care te bucuri atunci când optezi pentru fațete dentare, acestea vin la pachet cu responsabilități atunci când vine vorba despre îngrijire.  

Pentru a te bucura de ele cât mai mult timp și a menține sănătatea dinților, îngrijirea va deveni o parte importantă a rutinei tale, care va trebui respectată zilnic. Medicii noștri îți vor indica o rutină de îngrijire adaptată nevoilor tale, dar, în general este recomandat periajul de două ori pe zi, asociat cu utilizarea aței dentare și a apei de gură. 

Vizitele la clinică vor deveni și ele o parte din rutina ta. Monitorizarea constantă și igienizarea profesională sunt modalitățile prin care te poți asigura că strălucirea și sănătatea fațetelor rezistă cât mai mult în timp.  

Concluzie 

Oferind avantaje estetice clare, este important să știi că fațetele nu au fost concepute pentru a masca problemele stomatologice. Cu toate astea, majoritatea pacienților, motivați de dorința unui zâmbet ca la Hollywood, sunt determinați să parcurgă toate etapele necesare pentru a ajunge la satisfacția de la finalul procesului. 

La Dr. Kurbe, bucuria clienților noștri este prioritatea principală. Pacienții noștri pleacă din clinică transformându-se în persoane pline de încredere, pregătite să înfrunte orice situație. Tu de ce nu ai vrea același lucru pentru tine? 

Ești deja hotărât să ai un zâmbet radiant sau ai nevoie de mai multe informații? Contactează-ne și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru nevoile și dorințele tale specifice! 

Leave a comment

× Chat