Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Epilare Definitivă

dr. kurbe center
EPILARE DEFINITIVĂ

Epilarea definitivă este un procedeu cosmetic care are ca scop îndepărtarea permanentă a părului de pe anumite zone ale corpului. Această tehnică se bazează pe distrugerea foliculilor de păr pentru a împiedica regenerarea părului.

Numărul de ședințe necesare pentru epilarea definitivă poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv tipul de epilare definitivă utilizat, zona corpului care trebuie tratată, culoarea și grosimea părului, tipul de piele și răspunsul individual la tratament. În general, totuși, se recomandă un curs de mai multe ședințe pentru a obține rezultate semnificative și durabile.

De obicei, pentru epilarea cu laser sau epilarea cu lumină intens pulsată (IPL), sunt necesare între 6 și 8 ședințe pentru a obține rezultate satisfăcătoare. Aceste ședințe sunt programate la intervale de câteva săptămâni, pentru a permite foliculilor de păr să treacă prin diferite faze ale creșterii, astfel încât să fie eficient tratați.

În cazul electrolizei, numărul de ședințe necesare poate varia foarte mult în funcție de zona tratată și de densitatea părului. Unele persoane pot avea nevoie de mai puține ședințe, în timp ce altele pot necesita mai multe pentru a obține epilarea definitivă.

Este important să aveți în vedere că epilarea definitivă poate fi o investiție de timp și bani, dar rezultatele pot fi semnificative și durabile. Pentru a stabili un plan personalizat și pentru a afla câte ședințe sunt necesare în cazul dumneavoastră, este recomandat să consultați un specialist în dermatologie sau cosmetologie care să vă evalueze și să vă ofere recomandări specifice.

Beneficii Epilare Definitivă

Epilarea definitivă are o serie de beneficii care pot face această procedură atractivă pentru persoanele care doresc să scape de părul nedorit pe termen lung. Iată câteva dintre principalele beneficii ale epilării definitive:

Epilare Definitivă

Epilarea definitivă este un procedeu cosmetic care vizează îndepărtarea părului de pe corp în mod permanent. Aceasta se realizează prin utilizarea diferitelor tehnologii, cum ar fi laserul sau lumina intens pulsată (IPL), care acționează asupra foliculilor de păr, împiedicându-le să producă păr nou. Procedura este non-invazivă și poate fi aplicată pe diferite zone ale corpului, inclusiv zona feței, axilelor, inghinalului, picioarelor și alte zone dorite.

De obicei, pentru a obține rezultate optime, sunt necesare mai multe ședințe, deoarece părul crește în diferite faze și tratamentul trebuie repetat pentru a acoperi toate aceste cicluri de creștere. Epilarea definitivă oferă avantajul eliminării părului nedorit pe termen lung, oferind astfel un aspect mai neted și mai curat al pielii.

TARIFE SERVICII ESTETICĂ

În clinica noastră, prețurile sunt competitive și ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru pacienții noștri.
Pentru o listă completă a tarifelor noastre, apăsați butonul de mai jos.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 am – 09:00 pm

Sâmbătă: 09:00 am – 01:00 pm

Duminică: Închis

Cere o programare

    × Chat