str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

The Team

Dedicated to perfection

Echipa Dr. Kurbe D&A. Center

Clinica Dr. Kurbe este unul dintre cele mai moderne cabinete stomatologice din Bucuresti, fiind conceput si construit inca de la inceput cu scopul de a deveni una dintre clinicile de top din Romania. Ne dorim sa oferim pacientilor nostri tratamente premium realizate de profesionisti in domeniu. Asa cum spune si motto-ul nostru, „dedicated to perfection”, misiunea noastra este ca pacientii nostri sa paraseasca clinica avand un zambet perfect. Am reusit sa reunim intr-un singur centru profesionisti in fiecare dintre ariile vizate de clinica noastra, si anume: Stomatologie generala si pediatrica, implantologie (inclusiv implant dentar de tip fast & fixed), ortodontie, chirurgie orala, parodontologie, ortodontie, endodontie si estetica dentara.

Medicii clinicii Dr. Kurbe

Dr. Mawada Kurbe

Medic Stomatolog specialist in chirurgie dento-alveolara
General Medical Director

Dr. Sari Jaber

Medic Stomatolog Specialist in Ortodontie Orthodontist Director

Dr. Alina Mogos

Medic Stomatolog

Dr. Roxana Miu

Medic Stomatolog Specialist in Ortodontie

Dr. Alexandru Matei

Medic Stomatolog

Dr. Avram Denisa-Maria

Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolara

Management

Nael Kurbe

Founder

  Clinica Dr. Kurbe este unul dintre cele mai moderne cabinete stomatologice din Bucuresti, fiind conceput si construit inca de la inceput cu scopul de a deveni una dintre clinicile de top din Romania. Ne dorim sa oferim pacientilor nostri tratamente premium realizate de profesionisti in domeniu. Asa cum spune si motto-ul nostru, „dedicated to perfection”, misiunea noastra este ca pacientii nostri sa paraseasca clinica avand un zambet perfect. Am reusit sa reunim intr-un singur centru profesionisti in fiecare dintre ariile vizate de clinica noastra, si anume: Stomatologie generala si pediatrica, implantologie (inclusiv implant dentar de tip fast & fixed), ortodontie, chirurgie orala, parodontologie, ortodontie, endodontie si estetica dentara.

  Tehnologia dentară a progresat vizibil in ultimul deceniu. Noi ne dorim sa oferim pacientilor nostri tratamente folosind ultimele tehnologii si aparaturi medicale. Personalul nostru iti va oferi intotdeauna cele mai bune solutii pentru problemele tale dentare. Scopul nostru nu este profitul, ci realizarea unor zambete cu care pacientii sa se mandreasca. In cadrul clinicii noastre poti beneficia si de plata in rate pentru tratamentele medicale de lunga durata.

Te asteptam cu zambetul pe buze!

 

Dr. Nael Kurbe – Fondator

Nada Kurbe

Managing Partner

  Ma numesc Nada Kurbe și ocup funcția de Managing Partner în cadrul clinicii Dr. Kurbe. Misiunea mea, ca și cea a colegilor mei este să creăm un centru de excelenta dentara care sa trateze chiar si cele mai complicate cazuri. Consider ca o capitala europeana are nevoie de servicii pe masura, iar adevarata provocare vine din permanenta imbunatatire a serviciilor oferite de noi pentru a reusi sa le ridicam la standarde de exceptie. Desi ultimii 15 ani mi-au oferit experienta afacerilor intr-un mediu de business extrem de dificil, mai precis in Dubai, gasesc extrem de provocatoare misiunea de a conduce aceasta clinica.
Motivatia suplimentara de a realiza totul perfect si de a face nu doar clientii, ci si personalul extrem de multumiti, are la baza faptul ca este clinica familiei mele. Cu totii punem mult suflet si dedicatie pentru a atinge mereu rezultate exceptionale. Consider ca intr-o perioada in care tehnologia evolueaza atat de rapid, este important sa ramai conectat si actualizat cu ultimele tendinte, de aceea noi oferim mereu cele mai moderne tratamente si continuam sa ne specializam constant pentru a ramane in pas cu ultimele tratamente si tehnologii dentare. Asadar, te invit la clinica noastra pentru a experimenta zambetul perfect, marca Dr. Kurbe.

Abdul.R Aboukaf

Operational Manager

What People Say About Us

Client Testimonials