Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Dermapen: estetică facială pentru îngrijirea pielii

Dermapen: estetică facială pentru îngrijirea pielii

DERMAPEN: ESTETICĂ FACIALĂ PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII

Estetica faciala a devenit o prioritate pentru majoritatea femeilor – și nu numai, iar căutarea unor tratamente inovatoare care să promoveze sănătatea și frumusețea pielii este în creștere. Un astfel de tratament revoluționar este Dermapen, o procedură non-invazivă ce oferă numeroase beneficii pentru ingrijirea pielii. În acest articol, vom explora tehnologia din spate și modul în care Dermapen aparat contribuie la îmbunătățirea esteticii faciale și a sănătății pielii.

Ce este Dermapen și cum funcționează?

Dermapen este un dispozitiv medical cu rol în curatarea tenului, atenuarea cicatricilor și stimularea regenerării pielii prin utilizarea unor microace subțiri care creează microperforații în stratul superior al pielii. Această abordare este cunoscută sub numele de terapie cu microace, și are la bază principiile stimulării producției de colagen și îmbunătățirii circulației sanguine pentru un ten curat.

Tratamentul Dermapen pas cu pas

Curățare: Înainte de tratament, zona de aplicare este curățată și pregătită pentru procedură, eliminând orice urmă de machiaj sau impurități.

Anestezie locală: Uneori, se aplică o cremă anestezică pentru a minimiza disconfortul pacientului.

Tratament cu microace: Dermapen-ul este apoi aplicat pe piele, iar microacele se mișcă rapid în sus și în jos, creând mici perforații.

Stimularea colagenului: Aceste microperforații declanșează un proces natural de vindecare în piele, stimulând producția de colagen și elastină.

Absorbția substanțelor active: După tratament, substanțe active, precum vitaminele sau acidul hialuronic, pot fi aplicate pentru a fi absorbite mai eficient de către piele.

Beneficiile Dermapen pentru îngrijirea pielii

Îmbunătățirea texturii pielii: Dermapen contribuie la reducerea aspectului porilor dilatați și la creșterea fineții pielii, oferind un aspect mai uniform și neted.

Reducerea semnelor de îmbătrânire: Stimularea producției de colagen ajută la diminuarea liniilor fine, ridurilor și a altor semne de îmbătrânire.

Tratarea cicatricilor: Dermapen este eficient în diminuarea cicatricilor acneice și a altor tipuri de cicatrici, contribuind la uniformizarea texturii pielii.

Uniformizarea tonului pielii: Producția crescută de colagen poate ajuta la uniformizarea tonului pielii și la estomparea petelor pigmentare.

Creșterea elasticității: Prin îmbunătățirea producției de elastină, Dermapen contribuie la creșterea elasticității pielii.

Tratamentul acneei: Persoanele cu acnee pot folosi cu succes Dermapen în tratarea ei, Dermapen aparat ajutând la diminuarea inflamațiilor și a cicatricilor asociate.

Ce așteptări să ai după tratamentul cu Dermapen?

După o ședință de Dermapen, inițial, pielea poate prezenta roșeață ușoară și sensibilitate, simptome ce vor dispărea în termen de câteva zile. Cu toate acestea, beneficiile vor deveni treptat vizibile pe măsură ce pielea trece prin procesul de regenerare. Este recomandat să eviți expunerea la soare și utilizarea produselor agresive pentru piele în perioada imediat următoare tratamentului.

La Dr. Kurbe Center, suntem dedicați oferirii celor mai avansate și personalizate tratamente pentru îngrijirea pielii. Echipa noastră de specialiști în dermatologie și estetica faciala te asigură că fiecare procedură, inclusiv tratamentul cu Dermapen, este adaptată nevoilor individuale ale pielii tale.

Cu o abordare orientată spre rezultate de înaltă calitate, Dr. Kurbe Center, clinica estetica Bucuresti, îți oferă un mediu sigur și profesional pentru a-ți îmbunătăți aspectul pielii și a-i menține sănătatea. Programează-te pentru a afla Dermapen pret și cum acest tratament poate contribui la revitalizarea și îmbunătățirea aspectului tenului tău.

Leave a comment

× Chat