Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Cum să scapi de jena dinților falși 

Cropped,Photo,Of,Pretty,Adorable,Woman,Wear,Khaki,Shirt,Pointing

Cum să scapi de jena dinților falși 

Protezele dentare, cunoscute și sub denumirea de dinți falși, pot fi o soluție excelentă pentru restaurarea unui zâmbet frumos și funcțional. Cu toate acestea, persoanele care poartă proteze dentare pot experimenta o anumită jenă asociată. În acest articol, vom explora modalitățile de a scăpa de această jenă pentru ca tu să te bucuri din plin de un zâmbet strălucitor și atunci când porți dinți falși

Cum să îți îngrijești dinții falși 

Pentru a te asigura că îți îngrijești dinții falși în mod corespunzător, trebuie să acorzi o atenție deosebită igienei orale. Este esențial să realizezi că proteza dentară necesită o îngrijire atentă pentru a preveni acumularea plăcii dentare și a prelungi durata lor de viață. Iată câteva sfaturi importante pentru a avea un Hollywood smile fermecător: 

  • Spală protezele dentare zilnic cu apă. Spre deosebire de coroana dentară, care este o lucrare protetică fixă, proteza dentară trebuie îndepărtată zilnic pentru igienizare. După fiecare masă, clătește proteza dentară sub jetul de apă pentru a elimina resturile alimentare și bacteriile.  
  • Atunci când porți dinți falsi, utilizează o perie de dinți moale pentru a curăța delicat toate suprafețele protezelor. Asigură-te că perii periei sunt suficient de moi pentru a nu zgâria sau deteriora materialul protezelor. 
  • Folosește o pastă de dinți non-abrazivă dacă ai dinți falși. Alege o pastă de dinți special formulată pentru proteza dentară, care nu conține particule abrazive. Această pastă de dinți este mai blândă și nu va deteriora suprafața protezelor. 
  • Evită substanțele agresive. Unele substanțe, precum alcoolul, clorhexidina sau soluțiile de curățare abrazive, pot deteriora materialul protezelor și pot provoca decolorarea sau fragilizarea acestora. Optează pentru soluții de curățare concepute special pentru cei care au dinți falși

Aceste obiceiuri ajută la menținerea de dinți falși curați. Prin urmarea acestor sfaturi simple de îngrijire orală, poți menține sănătatea și aspectul dinților falși pentru o perioadă mai îndelungată de timp.  

Vedete care au dinți falși 

Multe vedete și personalități publice au optat pentru proteză dentară sau pentru alternativa fixă, coroana dentară, pentru se bucura de Hollywood smile. Exemplele includ actori, cântăreți și alte figuri publice care și-au recunoscut deschis utilizarea protezelor dentare și au arătat că acestea pot fi o soluție eficientă și estetică pentru rezolvarea problemelor dentare. Printre vedetele din România care au coroană dentară se numără Dorian Popa, Inna, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Bianca Drăgușanu, Dana Săvuică. Există, de asemenea, multe celebrități care se bucură de Hollywood smile și peste hotare: Miley Cyrus, Victoria Beckham, Celine Dion, Ben Affleck, Tom Cruise, Nicholas Cage, Christina Aguilera.  

Servicii stomatologice complete la Dr. Kurbe Center 

Gestionarea jenei cauzate de purtarea de dinți falși poate fi un proces simplu și eficient atunci când urmezi sfaturile și recomandările adecvate. Cu o igienă orală corespunzătoare și acces la serviciile stomatologice profesionale, poți avea încredere că vei putea să te bucuri din plin de beneficiile unei danturi sănătoase. Apelează cu încredere la echipa Dr. Kurbe Center dacă ai nevoie de ortodont București. Suntem aici pentru a te sprijini în această călătorie, pentru a-ți spune cât costă o coroană dentară și pentru a te ajuta să obții rezultatele dorite. 

La Dr. Kurbe Center, oferim o gamă completă de servicii stomatologice, inclusiv ortodonție. Echipa noastră de experți în stomatologie este dedicată să ofere tratamente personalizate și de înaltă calitate pentru fiecare pacient. Indiferent dacă este vorba despre proteză dentară sau coroană dentară, suntem aici pentru a te ajuta să te bucuri de un zâmbet sănătos și frumos! 

Leave a comment

× Chat