Oferte Dr. Kurbe | Oferte stomatologice si estetice

Scroll Top
str. Delea Noua nr. 23 Corp C1

Cum să scapi de gummy smile 

Gummy,Smile,Correction,,Before,And,After,Of,Gum,Surgery,,Esthetic

Cum să scapi de gummy smile 

Un zâmbet strălucitor este  atributul  unei frumuseți naturale. Pentru unii oameni, nu doar dantura poate fi o sursă de apariție a complexelor, ci și situația în care gingia este mult expusă atunci când zâmbesc. Zâmbetul gingival sau gummy smile poate afecta încrederea în sine și poate fi perceput ca o imperfecțiune estetică. Din fericire, există soluții eficiente pentru a trata această problemă și pentru a obține un zâmbet mai armonios și mai plăcut. 

Ce este gummy smile 

Gummy smile, cunoscut și sub numele de zâmbet gingival, este o condiție în care o cantitate excesivă de gingie este vizibilă atunci când o persoană zâmbește. Acest lucru poate fi rezultatul mai multor factori: 

  • Creșterea excesivă a gingiei în timpul dezvoltării dentare 
  • Poziția scăzută a mușchilor de susținere a buzelor, ceea ce face ca gingia să fie mai vizibilă 
  • Supraerupția dinților sau a danturii crescute în exces 
  • Poziționarea incorectă a dinților și maxilarelor 

Indiferent de cauze, gummy smile poate afecta încrederea în sine și poate genera anxietate socială pentru mulți oameni. 

Cum se tratează gummy smile 

Există mai multe opțiuni de tratament disponibile pentru a corecta această problemă estetică, iar alegerea unui tratament gummy smile depinde de severitatea și cauza problemei. Printre acestea se numără: 

  • Gingivoplastie – prin această procedură chirurgicală, eficientă pentru corectarea gummy smile, se ajustează și se modelează gingia pentru a dezvălui mai mult din coroana dentară. Prin gingivoplastie, se poate obține un zâmbet mai armonios și mai estetic, reducând expunerea excesivă a gingiei și îmbunătățind proporțiile faciale. 
  • Ortodontie – în unele cazuri, tratamente ortodontice pot fi folosite pentru a corecta alinierea dinților și mușcătura, reducând astfel expunerea gingiei. 
  • Tratamente dentare estetice – în cazurile mai ușoare de gummy smile, tratamente dentare estetice precum coroanele dentare sau plăcile de ceramica pot fi folosite pentru a schimba forma sau dimensiunea dinților, reducând proporția gingiei vizibile. 
  • Gummy smile acid hialuronic – augmentarea buzelor cu acid hialuronic poate fi o soluție eficientă pentru corectarea gummy smile, adăugând volum buzelor pentru a echilibra proporțiile feței. Gummy smile acid hialuronic este o procedură non-invazivă care poate ajuta la reducerea expunerii excesive a gingiei și la obținerea unui zâmbet mai armonios. 

Gummy smile botox 

Gummy smile botox este un tratament gummy smile folosit în majoritatea cazurilor. O cantitate de toxină botulinică este injectată în mușchii responsabili pentru ridicarea buzei superioare atunci când zâmbim. Utilizarea botoxului este necesară pentru a relaxa acești mușchi și pentru a împiedica contractarea lor excesivă, reducând astfel expunerea gingiei. 

Ridicarea buzei se reduce treptat pe parcursul următoarelor zile după acest tratament gummy smile, iar efectul final va fi vizibil după 2-10 zile de la intervenție. Tratamentul este minim invaziv, iar remanența, conform producătorului, este cuprinsă între 6-8 luni, în funcție de organismul fiecărui pacient, dar și de stilul său de viață. 

Servicii de estetică la Dr. Kurbe Center 

La Dr. Kurbe Center, suntem dedicați să te ajutăm să obții un zâmbet frumos și încrezător. Oferim o gamă completă de servicii beauty&dental, inclusiv tratamente pentru corectarea gummy smile. Pentru mai multe informații despre cât costă gummy smile, care sunt pașii tratamentului sau pentru a programa o consultație, nu ezitați să ne contactezi!  

Cu opțiuni de tratament avansate și specialiști dedicați, poți scăpa de complexele legate de gummy smile, pentru un zâmbet pe care să-l arăți cu încredere lumii întregi!  

Leave a comment

× Chat